Efe Kılıç
Kırmızı Üye
- 24 Temmuz 2021
- 1.232
- 1.256
- 228
Milyonlarca bütçesi olan TFF bir zahmet onu da bulsun. Gördük buldukları adamı.kimi getirelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milyonlarca bütçesi olan TFF bir zahmet onu da bulsun. Gördük buldukları adamı.kimi getirelim
bu sezon Ligde ve Kupada toplam 26 maça çıkmış yani oynayan bir oyuncu....Kaanda 18 maça çıkmış...ikisinide getirebilirsek büyük iş başarmış oluruz...bu durumda dediğim gibi hem Kale yabancı olabilir hemde ortasaha...Ozanda gelirse inan bana yapılacak sağlam yabancı transferleriyle açık ara Şampiyon oluruz...Kaan ayhandan ziyade Mert mulduru çok isterim.. Boeyi kiralayabiliriz seneye sağda Omar yedek olur hatta duruma göre mert sol bek de oynayabilir dönem dönem..
Lig maçını izledim dersem yalan olur ama Milli takimdaki Mert bence elimizdeki tüm beklerden daha iyi bir görüntü veriyor..
Ben şunu da anlamıyorum; Uğurcan bizim ligimizde Neuer gibi ama milli takımda İsmail Çipe'ye dönüşüyor. Hakan Çalhanoğlu İtalya'da ligi sallıyor ama milli takımda Musa Çağıran gibi oynuyor. Orkun Hollanda'yı sallıyor ama milli takımda Oğuzhan Özyakup kadar oynayamıyor. Zeki Fransa'da gayet gözde bir bek ama milli takımda Şener gibi oynuyor. Bu normal mi ?
sol ayaklı teknik stoper kolay bulunmuyor paramız olsa bile yerini doldurmak mümkün değil ama yabancı sınırını düşünerek ozan kabak hiç bir şekilde kaçırılmamalı kulübü 2.ligdeNelsoni bilhassa oyun karakteri anlaminda çok seviyorum ama iyi bir fiyata satarsak ozanın nelsoni aratacağını düşünmüyorum..Yerini çok zor dolduracagimiz adam marcao olur
Oynamasına oynar ama en üst seviyede zor bence.Yinede 37 yaşında böyle bir oyuncu bir daha gelme şansı çok az dünyada.3 sene daha devam edecekmiş