2022 DK Avrupa Elemeleri Play-Off Yarı Final | Portekiz 3-1 Türkiye | MS | 24 Mart | TRT 1

Kaan ayhandan ziyade Mert mulduru çok isterim.. Boeyi kiralayabiliriz seneye sağda Omar yedek olur hatta duruma göre mert sol bek de oynayabilir dönem dönem..
Lig maçını izledim dersem yalan olur ama Milli takimdaki Mert bence elimizdeki tüm beklerden daha iyi bir görüntü veriyor..
bu sezon Ligde ve Kupada toplam 26 maça çıkmış yani oynayan bir oyuncu....Kaanda 18 maça çıkmış...ikisinide getirebilirsek büyük iş başarmış oluruz...bu durumda dediğim gibi hem Kale yabancı olabilir hemde ortasaha...Ozanda gelirse inan bana yapılacak sağlam yabancı transferleriyle açık ara Şampiyon oluruz...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben şunu da anlamıyorum; Uğurcan bizim ligimizde Neuer gibi ama milli takımda İsmail Çipe'ye dönüşüyor. Hakan Çalhanoğlu İtalya'da ligi sallıyor ama milli takımda Musa Çağıran gibi oynuyor. Orkun Hollanda'yı sallıyor ama milli takımda Oğuzhan Özyakup kadar oynayamıyor. Zeki Fransa'da gayet gözde bir bek ama milli takımda Şener gibi oynuyor. Bu normal mi ?

Ben şunu da anlamıyorum; Uğurcan bizim ligimizde Neuer gibi ama milli takımda İsmail Çipe'ye dönüşüyor. Hakan Çalhanoğlu İtalya'da ligi sallıyor ama milli takımda Musa Çağıran gibi oynuyor. Orkun Hollanda'yı sallıyor ama milli takımda Oğuzhan Özyakup kadar oynayamıyor. Zeki Fransa'da gayet gözde bir bek ama milli takımda Şener gibi oynuyor. Bu normal mi ?

Diğerlerini bilmem de en büyük balon şüphesiz hakan calhanoğlu ..Yıllardır üst düzey bir oyuncu kazandırdığı maç sayısı 3 u geçmez ki emre mor bile kisa süren parlak döneminde bundan daha çok maç almistir

Nelsoni bilhassa oyun karakteri anlaminda çok seviyorum ama iyi bir fiyata satarsak ozanın nelsoni aratacağını düşünmüyorum..Yerini çok zor dolduracagimiz adam marcao olur
sol ayaklı teknik stoper kolay bulunmuyor paramız olsa bile yerini doldurmak mümkün değil ama yabancı sınırını düşünerek ozan kabak hiç bir şekilde kaçırılmamalı kulübü 2.ligde

Geri
Üst Alt