Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat işte merkezde pas istasyonu olması lazım, diğer türlü istenen verimi almamız zor olacak, çocuk da pas alamayınca çekimser kalmaya başlıyor. 3 pozisyonda direkt bomboşken pas alamadı.
Tabii yeni yeni takıma giriyor ve onun frekansı da takıma fazla geldi, Diagne ile yaptığı tek pasta boşa kaçarken düşürdüler ama düşürmeseler bile Diagne topu veremiyordu tekrar. Morutan gelince daha fazla öne çıkmaya çalışacaktır diye umuyorum.
Eski takımında kraldı tabii henüz o baskınlığı gösteremiyor olması da normal bir yandan.
Çok güzel anlatıyorsun ama bu anlattıklarını sadece futbolu bilenler anlar, sevenler değil.sevgili can,
ekledigin vidyo cok kiymetli.
oyun gorusu ve vizyonu ,okumais vbg seyler denkleminde guzel bir kare.
cica'nin, topun taylan'in ayagindan cikar cikmaz havada suzulerek kerem'e yol alirken - cica nin depari ve hatayli uzun sacli oyuncuyu gecmesi , o oyuncunun kendisine yetisememesi, akabinde cica nin mancity ve barca orneklerinde gordugumuz geriden gizli deparla yardirip ceza icinde bitip topla bulusup bekletmeden plase yapmasi,,bana gore kanimca tipik barca ,mncity salt orta saha cikis baslangic ve sonuc bitirilis kurgularini hatirlatti.
cok kaliteli bir ornek bizim ozelimizde.
tskler ekledigin icin.
Yaptıkları videoya bak. Vallahi bu kulübün rezil taraftardan bir an önce arınması lazım. Böyle videolar devam ederse bu adama karşı bir antipatiklik başlar herkeste benden söylemesi.
Yaptıkları videoya bak. Vallahi bu kulübün rezil taraftardan bir an önce arınması lazım. Böyle videolar devam ederse bu adama karşı bir antipatiklik başlar herkeste benden söylemesi.
Bence Kerem bozuyor Cica'yı. Aanholt içe deplase olurken Kerem'in ya çizgiye ya da çizgiyle PvA arasına girmesi lazım, Cica da bu noktada diğer noktaya konumlanmalı ama henüz anlaşamıyorlar yine de 3lü tek pasla Kerem'i güzel kaçırdılar bir iki kez.peki , sence , hangi kurulumda oynatirdin ?
ben hatirlarsan , nacizane ilk mesajimda 4231 deki 3lunun ortasinda, bir diger deyisle;
forvet arkasi / on alanda olmasi efektiflik ve verimi adina cok onemli - vurgusunu yapmistim.
sence ilk iki macimizda cica bu bolgede mi oynadi ? - ben yeterince onde oynatilmadini gozlemledim.
hoca 4141 veya 4lunun farkli kurulumlarini benimsiyor... dun 4231 gibi gordum resmi twitt deki onbiri..
sevinmistim cica o diziliste 3lunun ortasinda gosteriliyordu.
*macta ise kerem ve feg anlamadigim bir sekilde bu bolgeye kaydilar bir cok atagimizda.
*istisna olarak taylan'in uzun pasinda kerem sol kanada kaydi - ama hoca ama ama kendi insiyatifiyle - olmasi gereken sablon ve gorunum bu olmali idi ilk planda. bu gole kadar kerem'i o bolgede daha cok gormeliydik,en azindan diziliste boyle goruluyordu mevkiler. macta ise ic ice girildi soldan kerem sagdan feg. cezayayi onunde cica~berkan yolu bir bakima trafife kapali oldu kendilerine dair. bir kez acildi ondan da ustte belirttigim kerem'in sola enlemesine gesic yapip taylan pasini almasi karesi.
kerem buraya kaydiktan sonra top taylanin ayagindan havadan suzulerek uzun mesafe yol alirken takimimiz enlemesine genisledi oyunu muthis acmis olduk ama planli ama anlik. bu atagin golden cok baslangic ve enlemeli genislemesi benim adima kiymetli done.
kanimca, sayet kerem, cica - feg gibi bir 3lu sahada olacaksa , takim enlemesine genislemeli(ilk golumuzdeki baslangic bitis) daha sonraki olusumlarda musait durumda ice kaydirilis olmali kerem ve feg bazli...
mac genelinde kaos kaotik duzen kurgusu hos durmuyor. kerem tecrubesiz hadi diyelim , feg gibi tecrubeli bir oyuncu oyunu okuyup enlemesine gecis yapip ortayi rahatlatmali...
malesef her ikisi de bu yonden olmamasi gereken yerlerdeydiler.
neyse. dedigin gibi, eski takiminda liderdi ,kraldi, burda bir cok yonden bekledigi bir duzen ve hava bastan olmasi zor tabiki...temennim takim arkadaslarinin kendisinin sahada oldugunu unutmamalari.....
Bence Kerem bozuyor Cica'yı. Aanholt içe deplase olurken Kerem'in ya çizgiye ya da çizgiyle PvA arasına girmesi lazım, Cica da bu noktada diğer noktaya konumlanmalı ama henüz anlaşamıyorlar yine de 3lü tek pasla Kerem'i güzel kaçırdılar bir iki kez.
Asimetrik 433ten bence vazgeçmeyiz, Cica da bu noktada ofansif 8 rolünde devam eder. Performansının artması daha doğrusu daha çok öne çıkması için iki şart var bence.
1. Sola Draxler tarzı bir pmaker konulmalı, o beki de oynatır içi de.
2. Cica sol bölgenin lideri olmalı, bu olursa Kerem de daha disiplinli konumlanabilir, hatırlarsın bunu Sneijder - Yasin - Telles üçlüsünde Sneijder iyi yapardı.
Diğer türlü arkadaşlarının alanlarını kapatmaktan kendis gibi oynayamayacakMorutan-Gedson-Boey
Biraz çekingenlik var aslında yanındaki elemanlarla rolleri paylaştıkça coşmaya başlayacaktırBence Kerem bozuyor Cica'yı. Aanholt içe deplase olurken Kerem'in ya çizgiye ya da çizgiyle PvA arasına girmesi lazım, Cica da bu noktada diğer noktaya konumlanmalı ama henüz anlaşamıyorlar yine de 3lü tek pasla Kerem'i güzel kaçırdılar bir iki kez.
Asimetrik 433ten bence vazgeçmeyiz, Cica da bu noktada ofansif 8 rolünde devam eder. Performansının artması daha doğrusu daha çok öne çıkması için iki şart var bence.
2. Cica sol bölgenin lideri olmalı, bu olursa Kerem de daha disiplinli konumlanabilir, hatırlarsın bunu Sneijder - Yasin - Telles üçlüsünde Sneijder iyi yapardı.
Diğer türlü arkadaşlarının alanlarını kapatmaktan kendis gibi oynayamayacak.
Bence Kerem bozuyor Cica'yı. Aanholt içe deplase olurken Kerem'in ya çizgiye ya da çizgiyle PvA arasına girmesi lazım, Cica da bu noktada diğer noktaya konumlanmalı ama henüz anlaşamıyorlar yine de 3lü tek pasla Kerem'i güzel kaçırdılar bir iki kez.
Diğer türlü arkadaşlarının alanlarını kapatmaktan kendis gibi oynayamayacak.
Özellikle Gedson gelirse asimetrik olarak b2b gedson, derin oyun kurucu taylan, solda da ofansif 8 olarak, playmaker diyemiyorum ama cica'nın oynayacağını düşünüyorum ben.ustte sevgili @Ata Şahin 'in belirttigi gibi durum ; b2b olarak konumlandirma yapiyor gibi hoca.
onceki mesajimda belirttigim duruma geliyorum kanimca; malesef daha onde ve ofansif bir kurguda konumlandirmiyor hoca, gozlemledigim iki mac ozelinde...
tahminim veya sezi diyelim; oyuncudan hibrid turde bir verim almayi dusunuyor olabilir.misal emre kilinc dan alamadigi iki yonlu performansi.
keske salt onde oynatsaydi dusunseydi hoca. forvet arkasi.
simdilik iki mac gecse-de , kisa vade de beklentim dusuk bu baglamda dogru efektif mevki de oynatilmasi adina...
*kerem ve feg oyunun defansif tarafinda vasatlar. cica ,berkan ve taylan'a yuk biniyor ekstra. ozellikle cica anlamadigim bri sekilde bir tik geride oynatiliyor,,, kerem ve feg'e hoca gozlemledigim kadariyla daha fazla serbestlik ve ozgurluk tanimis gibi bu taktiksel kurguda.
2. ekledigin secenek guzel duruyor ilk bakista. < fakat, *hoca bu bakista konumlandiriyor mu cica'yi ? > , cica'nin onceki takimindaki liderlik tandansli sorumluluk alma gucunu kullanmayi dusunuyor mu, ben emin degilim oynanan 2 maca baktigimda...
son yazdigin bolume de katiliyorum. malesef < ; >
*oyuncudan 2 mac ozelinde ben memnunum. fakat tam kapasite bildigim cica 'yi gostermesi icin bir kac kez vurguladigim bolge ve kurgu da oynatilmasi oyuncu ozelinde tavsiyem hocaya yonelik.
Özellikle Gedson gelirse asimetrik olarak b2b gedson, derin oyun kurucu taylan, solda da ofansif 8 olarak, playmaker diyemiyorum ama cica'nın oynayacağını düşünüyorum ben.
İdeal 11de sağda feghouli zaten olmayacaktır.
Ama dediğim gibi ağırlığını koyması şart, işleyen bir kurgu olsa tamam sorumluluk almasın ama kurguyu işleten adam olması lazım Cicaldau'nun bence.
Sen nereye gittin biraderherif top ayagina gelmeden pas veriyor , beyinli futbolcularin hastasiyiz.