Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kovma diye bir şey yok. Hocamızın görev süresi bitecek zaten yeni başkan mazbatasını alana kadar.
ha kovma ha devam etmeme aynı şey. mesele o gittikten sonra o eşref ve şardandan başarı bekliyor musunuz cidden. gönül isterki elmas terimle devam etmeseydi ama dediğim gibi en önemli olan doğru yönetimi seçmek.kimin terimle devam edip etmediği değil bu noktada

Bide caserettomu ne öyle biri var reis
öztürkün listesinde tehlikeli birine benziyo onada bi göz at elin değmişken

Alexler ceserettolar burayada yabancı sınırı getirebilir tff yakında
Tum masonlari tek bi listeye toplayip rakiplerin anasini aglatmak vardi simdi iste reis. Yazik oluyor boyle boluk porcuk.listeler

Kukla başkan olacak eğer seçilir ve fırsat verirse. Etrafı hocanın adamları ile çevrili.

eşref seçilir zaten yav, sırf liseli ve divan başkanı olması bile yeter forsu için. hayatında bir yönetimin içinde yer almamış üst üste 2. başkanımız olacak, yanındaki adamları cengiz'den daha iyi seçmesini dileriz.

aylardır calıstıgını nereden cıkardınız?
Ekim ayından -daha önce veya sonra da olabilir- aday olduğunu bildiğimiz biri, o zamandan beri gerek sosyal mecralardan gerek tv lerden sesini duyurabildiği her yerde projelerini planlarını anlatıyor.Siz ekimi kasımı bıraktım 5-6 ay önceden aday olan birini gördünüz mü?Bugünkü adayların 4ü seçim ertelenmese ortalıkta yoktular bile.

ha kovma ha devam etmeme aynı şey. mesele o gittikten sonra o eşref ve şardandan başarı bekliyor musunuz cidden. gönül isterki elmas terimle devam etmeseydi ama dediğim gibi en önemli olan doğru yönetimi seçmek.kimin terimle devam edip etmediği değil bu noktada
Terim umrumda değil yaw. Eşref seçilse Terimle devam etse yine sesimi çıkarmam. Ben Burak beyin kulubün anahtarını bir tdye vermesine karşıyım. O yüzden seçilmesini istemiyorum. Terim de öyle bir yapıda başarılı olamaz. Hiçbir hoca sınırsız yetki verilen yede başarı olamaz. Her şeyin bir ölçüsü var. Gördük 2 sene çiftliği gibiydi kulup halimiz ortada.

1622230052769.webp

Dursun ekolünden gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt