4 Galatasaray Başkan Adayı Ortak Canlı Yayında | 17.00 | 13 Haziran

Bence de kalmazdı. Yönetimi de söylemeye gerek yok. Bu iki konuda hemfikiriz.
Ama hoca tutup da yönetimle yine ego savaşına girmemiş olsaydı güle oynaya şampiyon olurduk. Gitti yine takımla ilgileneceğine her basın toplantısında yönetimle uğraştı.

Şurdan 1 puan daha fazla çıkartsak şampiyonduk ya.

Ekli dosyayı görüntüle 125933

Kimi suçlayalım şimdi abi? Zaten ne halt olduğu belli olan yönetimi mi, işini yapmayan, düzenli olarak bile isteye ceza alan hocayı mı?

Herkes suçlu, herkes hatalı.

Yönetim de hoca da futbolcu da.

Ama bu sarmalı yıllardır bu noktaya getiren yönetimdir, sene başında alay eder gibi orta saha almadılar, zaten her transfer döneminde farklı bir kaos yaşandı, ben bu yönetim döneminde utandığım kadar hiç bir zaman utanmadım. Elimizden futbolcu kapmayan takım kalmadı.

Benim tepkim tek suçlu hocaymış gibi davrananlarda çünkü bu düşüncede akıl, mantık yok, kasıt var.

Yahu 3 maçı çamurda oynadık buna Terim napabilir oturup çim mi eksin ya da bize göz göre göre fazla ceza veriliyorsa hoca napabilir, yönetimin zerre ağırlığı yoktu ne içerde ne dışarda.

yine 113 yıl 116 yıl muhabbeti eşref god damn
EsrefHamamcioglu.jpg

eşref de diagne transferi niye 3 ay bekletildi demiyor da neden şirin gözükmek için son gün o kadar para verildi diyor. adamın ömrü hayatında yöneticilik yapmadığı o kadar belli ki.

hiç bişey olmaz. kavga eder ve ayrılır en fazla. bizim iyi bir yönetime ihtiyacımız var hoca her yerden bulunur
Problem şu, Şardan’da diyor, Elmascı seçenlerin büyük kısmı, terim için seçiyor çünkü propaganda malzemesi olarak kulanıyor Elmas. Ondan öyle kolay kovamaz, kovarsan seni de götürür terim. Netice olarak mc terim tartışmasının aynısı 3 sene boyu yaşıyacağız.
Şardan terim ile devam etmek istese bile, kolayca kovabilir, Elmas kovamaz, ftnın avukatını bile yönetime almiş.

tüh kaçırdık programı açtım eşref başganım var

Problem şu, Şardan’da diyor, Elmas seçmenın büyük kısmı, terim için seçiyor çünkü propaganda malzemesi olarak kulanıyor Elmas. Ondan öyle kolay kovamaz, kovarsan seni de götürür terim. Netice olarak mc terim tartışmasının aynısı 3 sene boyu yaşıyacağız.
Şardan terim ile devam etmek istese bile, kolayca kovabilir, Elmas kovamaz, ftnın avukatını bile yönetime almiş.
Galatasaray'in teknik direktörü Sayin Fatih Terim'dir.

Problem şu, Şardan’da diyor, Elmascı seçenlerin büyük kısmı, terim için seçiyor çünkü propaganda malzemesi olarak kulanıyor Elmas. Ondan öyle kolay kovamaz, kovarsan seni de götürür terim. Netice olarak mc terim tartışmasının aynısı 3 sene boyu yaşıyacağız.
Şırdan da Apo var.
FT mi Apo mu dersen 1000 kere ft yi seçerim.

Geri
Üst Alt