- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.377
- 5.998
İzlemiom heis
Güzel mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga işte geçen gün de yazdım bence yetki verilmesin. Gtğne güvenen varsa da aday olsun bu işi ben yapacağım bu şekilde diye. Kişisel teminatını da koysun. İşin sonunda zarar edersek ben kendi cebimden karşılayacağım zararı diye. Çok ciddiyim bu konuda. Şu anda benim gözümde kimsenin güvenilirliği yok bu konuda...işte zaten burası abzürt
o zaman nedir bu knu çevresinde edilen dans ... Rivadaki kafa ile aynı - ederininden daha azına hisseyi hiç etmek nakit para için. Riva'da da aynı dertten 400 küsür milyar mıydı o zamanın parasıyla bilmemnde 300 lere eyvallah denmişti diye hatırlıyorum.
bana göre hiç farkı yok böyleyse.
ihale mihale boş boş işler.
tamamen taşalrı yerine koyup süreci işletmektan farkı yok.
erden timur tamamen bu nedenle biz yapalım derdindedir muhtemelen. ki EN ZOR YOL ODUR bu arada. inşaat süreci işletmesi bu yönetimin falan fecaat yani (istemediği yoldan gidilirse neden ince eleyip sık dokusun)
orda da konu çıkmaza giriyorişte.
İzlemiom heis
Güzel mi
Aga işte geçen gün de yazdım bence yetki verilmesin. Gtğne güvenen varsa da aday olsun bu işi ben yapacağım bu şekilde diye. Kişisel teminatını da koysun. İşin sonunda zarar edersek ben kendi cebimden karşılayacağım zararı diye. Çok ciddiyim bu konuda. Şu anda benim gözümde kimsenin güvenilirliği yok bu konuda...
Biliyorsun ben önceden taşere edilip yapılmasından yana idim. Erden Timur konuştuktan sonra fikrim sadece fon konusundan dolayı değişti. Kendimiz yapalım diyene de hayır demem ama yukarıda belirtilen şartların kabul edilmesi şartıyla. Dusunu da kabul etmem fonun dokunulmazlığı şartı ile.
İnce ince hesap yapılsın. Erden Timur benzer projelerin 70-75 hisse ile verildiğini belirtti. Öyle olursa ben de evet derim dedi. Peşinatlı peşinatsız değerler hesaplansın. Oy birliği ile hangisi menfaatimize ise o yapılsın. Kendimiz yapacaksak da bir babayiğit çıksın ben bu işi hallederim desin onu destekleyelim...
Projeye başlamak ve bitirmek için ne kadar borçlanacağını hesap ettin mi normal borcun üzerine?BB’den cikmak icin 200 milyon dolar zarar etmeyi goze alan matematik dehalari, BB’nin faizinin yalnizca 30 milyon dolar oldugunu, onumuzdeki 12 ay boyunca faizlerle azalarak devam edecegini ve BB’nin ana parasinin 3 yil icinde 50 milyon dolar altina dusecegini ongoremeyecek kadar cahil malesef.
Kesinlikle doğru.BB’den cikmak icin 200 milyon dolar zarar etmeyi goze alan matematik dehalari, BB’nin faizinin yalnizca 30 milyon dolar oldugunu, onumuzdeki 12 ay boyunca faizlerle azalarak devam edecegini ve BB’nin ana parasinin 3 yil icinde 50 milyon dolar altina dusecegini ongoremeyecek kadar cahil malesef.
"zaten BBden çıkmak için niye satış yapıyoruz son kozumuzuBB’den cikmak icin 200 milyon dolar zarar etmeyi goze alan matematik dehalari, BB’nin faizinin yalnizca 30 milyon dolar oldugunu, onumuzdeki 12 ay boyunca faizlerle azalarak devam edecegini ve BB’nin ana parasinin 3 yil icinde 50 milyon dolar altina dusecegini ongoremeyecek kadar cahil malesef.
Fatih Altaylı, Aysal' ın işi içinden çıkılmaz noktaya getirdiğini ve kaçıp gideceğini, aylar evvelinde, daha yetki olayı gündeme bile gelmeden açıkça söylemişti. Gönlündekine inanmakta diretenler gerçeklere gözlerini kapatmaya devam ediyor.Aysal'a yetki verilmemesinden sonra seçim kararı almıştı da o biraz tüymeye bahane arıyordu zaten.
Dünyada kaç kulüp negatif öz sermayesi var diye ceza almış?Negatif öz sermaye durumunu çoğu kişini yeni öğrenmesi şaşırtıcı oysa uzun zamandır bu durum vardı. Bir de bunu kar -zararla karıştıran var.
1 milyar dolarlik bir rant var ortada. Tum masraflar cikildiktan sonra dahi 850 milyon dolar var. Boyle bir proje icin dunyada sana uygun kredi vermeyecek tek bir finansal kurulus yok. Ulkenin yarisi muteahhit halen insaat yapmanin zor oldugunu dusunenlerin olmasi garip. Ustelik konusulan mevki Istanbul’un gobegi.Projeye başlamak ve bitirmek için ne kadar borçlanacağını hesap ettin mi normal borcun üzerine?
Aysal gider gitmez takımdaki basketbolcular 3 aylık maaş gecikmesini öne sürerek takımdan ayrılmıştı futbolda da kasada para yok diye transfer yapılamamıştı vs.Fatih Altaylı, Aysal' ın işi içinden çıkılmaz noktaya getirdiğini ve kaçıp gideceğini, aylar evvelinde, daha yetki olayı gündeme bile gelmeden açıkça söylemişti. Gönlündekine inanmakta diretenler gerçeklere gözlerini kapatmaya devam ediyor.
200 M dolar iş nakit döngüm olsa yarın ihaleye girerdim mesela ...1 milyar dolarlik bir rant var ortada. Tum masraflar cikildiktan sonra dahi 850 milyon dolar var. Boyle bir proje icin dunyada sana uygun kredi vermeyecek tek bir finansal kurulus yok. Ulkenin yarisi muteahhit halen insaat yapmanin zor oldugunu dusunenlerin olmasi garip. Ustelik konusulan mevki Istanbul’un gobegi.
63 dönüm arazi var, özel imarla 2 emsala kadar imar alınabilir, hemen hemen 110 m 2 emsal alan çıkar sanırım, bugün lüks bi villa 1000 dolara yapılır, 110-120 m dolar yeterli olur sanırım hadi fazla fazla diyelim bulmaz ama 150 m dolar diyelim.Projeye başlamak ve bitirmek için ne kadar borçlanacağını hesap ettin mi normal borcun üzerine?
Doğru bir pazarlama stratejisi ile proje finansmanını kendi sağlayabilir. Bunun bir çok örneği var. O koca koca firmalar yoksa neden lansman satışı, ön satış adı altında satışlar yapıyorlar. Ki herşeyi geçtim etap etap bile yapılabilir proje.Projeye başlamak ve bitirmek için ne kadar borçlanacağını hesap ettin mi normal borcun üzerine?
Bende net hakim değilim ama emlak konut olabilirİhale de bu minimum teklif olarak ekleniyor olamaz mı şartnameye? Sonuçta ihale olacak öne çıkmak için daha yüksek veren %60 veren çıktı almak için o şirkete vermemezlik yapamazlar herhalde. Bilmediğimden soruyorum.