72. Geleneksel Gscimbom Eurovision Şarkı Yarışması [Şampiyon Erman Türker&Alpay Asma]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsteyen olursa yaparım ama daha yeni yarışma bitti birinciler keyfiini çıkarmadan nasıl olur bilemedim:)
Tanju sen bizim lobiye imza atmıştın değil mi :D Doğru hatırlıyorsam istediğin vakit yarışma yapabilirsin kardeşim BPL'den müsade var her türlü :D

Tanju sen bizim lobiye imza atmıştın değil mi :D Doğru hatırlıyorsam istediğin vakit yarışma yapabilirsin kardeşim BPL'den müsade var her türlü :D

Resmiyete dökülmüş birşey yok abi ama gönlüm ve desteklerim sizlerle

Güzel yarışma oldu,kazanan arkadaşlara tebrikler katılan ve düzenleyen herkesin de eline sağlık.

Burda olun bi 15 dk ya açarım konu

Resmiyete dökülmüş birşey yok abi ama gönlüm ve desteklerim sizlerle
Dökelim o halde neyi bekliyoruz :asd22:

sneijder_imza_toreni_d0564_800.jpg

:D

Sorun nedir reis? Bugün pek takip edemedim. Eğer puanları zamanında göndermediysen kelleni sessizce masama bırak.

ewt yaw gec yolladim
k bakma ortak sampiyonlugunu yedim
gerci yolladigimda daha 8-10 puan aciklanmisti max ama gec sayiliyo herald

Her gün yarışma mı olur, siz de şaşırdınız iyice :D

@Erman Türker Başlığımdan çıkar mısın buralar hep benim :D
Artık değil kardeşim çünkü bayrağı diktik bir kere ulubatlı misali :D Belli periyodlarla bu başlığı hoplatmayan ne olsun :D Haziran ayına geldiğimizde dahi bu başlığı son mesajlarda görürsen şaşırma :D Daha dur yeni başladık :D

ewt yaw gec yolladim
k bakma ortak sampiyonlugunu yedim
gerci yolladigimda daha 8-10 puan aciklanmisti max ama gec sayiliyo herald

Senin canın sağolsun reis. Ben hıncımı Alpay'dan çıkarırım. :D bu şampiyonluğu o iki porsuğa bırakırsam bana da Aslan Turko demesinler. Burnunuzdan fitil fitil getireceğim beyler. Bu şampiyonluğu size yar etmem.

Cumartesi günü yeni evimde (Kilyos) 10. şampiyonluğumu kutlamayı hayal ediyorum. :D :oley:

Senin canın sağolsun reis. Ben hıncımı Alpay'dan çıkarırım. :D bu şampiyonluğu o iki porsuğa bırakırsam bana da Aslan Turko demesinler. Burnunuzdan fitil fitil getireceğim beyler. Bu şampiyonluğu size yar etmem.
Geçti borun pazarı kardeşim :D İş resmiyete döküldü ne yaparsan yap kar etmez :D Porsuklar çifte şampiyonluk yaşadı hamdolsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt