- 14 Haziran 2009
- 29.769
- 14.742
- 2.868
Aha geldiBu yarışmanın galibi benim beyler. Birazdan balkon konuşması yapacağım. Diğer kurbanların da dediği gibi çok kelle gidecek. Özellikle Alpay kardeşime ilk taşı en masum olanınız atın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aha geldiBu yarışmanın galibi benim beyler. Birazdan balkon konuşması yapacağım. Diğer kurbanların da dediği gibi çok kelle gidecek. Özellikle Alpay kardeşime ilk taşı en masum olanınız atın.
Tanju sen bizim lobiye imza atmıştın değil miİsteyen olursa yaparım ama daha yeni yarışma bitti birinciler keyfiini çıkarmadan nasıl olur bilemedim![]()
İşte tam bir BPL neferihadi 73 yapın da şampiyon olayım
Tanju sen bizim lobiye imza atmıştın değil miDoğru hatırlıyorsam istediğin vakit yarışma yapabilirsin kardeşim BPL'den müsade var her türlü
![]()
Arslan beni vurabilir
Dökelim o halde neyi bekliyoruz :asd22:Resmiyete dökülmüş birşey yok abi ama gönlüm ve desteklerim sizlerle
Sorun nedir reis? Bugün pek takip edemedim. Eğer puanları zamanında göndermediysen kelleni sessizce masama bırak.
Her gün yarışma mı olur, siz de şaşırdınız iyice![]()
Artık değil kardeşim çünkü bayrağı diktik bir kere ulubatlı misali@Erman Türker Başlığımdan çıkar mısın buralar hep benim![]()
Ne yapalım abi boklu dursunnun saçma sapan açıklamaları üzerine mi tartışalım![]()
Ne yapalım abi boklu dursunnun saçma sapan açıklamaları üzerine mi tartışalım![]()
ewt yaw gec yolladim
k bakma ortak sampiyonlugunu yedim
gerci yolladigimda daha 8-10 puan aciklanmisti max ama gec sayiliyo herald
Ne masaymış arkadaş kelle bırakan bırakanaSorun nedir reis? Bugün pek takip edemedim. Eğer puanları zamanında göndermediysen kelleni sessizce masama bırak.
Geçti borun pazarı kardeşimSenin canın sağolsun reis. Ben hıncımı Alpay'dan çıkarırım.bu şampiyonluğu o iki porsuğa bırakırsam bana da Aslan Turko demesinler. Burnunuzdan fitil fitil getireceğim beyler. Bu şampiyonluğu size yar etmem.