- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Tam Tinerci Kafası![]()
Sen,Erman ve Ayberk'in üstündeyim, neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam Tinerci Kafası![]()
Bilelim de o kentlerden uzak duralım diye soruyoruz kardeşimArkadaş siz nasıl psikopat insanlarsınız, ilişiğimi kesicem hepinizle... Çıplak çıkması çok normal bir şey de Safranbolu'da çıkması mı acayip ?![]()
Bunca rockcu metalci var. Sen opera ile giriyon alpay. Oldu mu olmadi. Ben bile stilimi degiştirdim.:asd22:
Yarışma sonrası yine ve yeniden Kedi Lobisi
![]()
"Bir Günde KRAL Olmadık, Bir Günde Tahttan İnmeyiz!"
![]()
Şarkının rock'u metali olmaz güzeli ve kulağa hitap etmeyeni vardır.
Caruso efsane bir opera performansıdır. 16. olması da bir şey değiştirmez nazarımda.
Şu da var ki sözümü tutarım iddialı girip yarışmanın içine etmek istemedim haliyle. :red:
Sen,Erman ve Ayberk'in üstündeyim, neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba ?![]()
Arada olur böyle kazalar kardeşim yapacak bir şey yokTebrikler için herkese teşekkürler...
@Ozan Tokgöz 12'lerimizi tokuşturmak bir zevkti.![]()
@Ömer Çoban Vallahi seminer gayet iyi olur.Bu durum canımı sıkmaya başladı. Metallica'ya 1 puan daha vermiş olsam kürsüden kopuyordum.
![]()
@Erman Türker Bir sonraki yarışmaya sakladığımı söylediğim şarkı buydu. 1 (yazıyla "bir") puanınız için teşekkürler...
@Tanju Karayel 'e de yarışma için teşekkürler bu arada, ne yalan söyleyeyim gecenin bu saatinde uğraşmazdım ben.![]()
İşte kedilerin başarısızlığını ortaya koyan bir mesajBireysel hırslar ekip halinde çalışmanın ve bir bütün olarak savaşmanın önündeki en büyük engel
![]()
Söylemek istemiyorum her defasında ama şampiyonlar şampiyonu benim ağabey
Herkese böyle başarısızlıklar nasip olmuyor![]()
Bende her defasında söylemek istemiyorum ama Şampiyonlar Şampiyonu şarkı benim![]()
![]()
50 tane porsuk girmişsiniz yarişmaya karşinizda 2 kedi girmiş. 2 side kürsüde. İstatistik yalan söylemez.![]()
Sen eski sahibisin ağabey, yeni sahibi ve şampiyonlar şampiyonu benim. Altın kemer de bana ait![]()
Lobi olarak karakterinizden ödün vermek zorunda kaldınız kardeşim daha ne olsunSen,Erman ve Ayberk'in üstündeyim, neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba ?![]()
Arada olur böyle kazalar kardeşim yapacak bir şey yokSonuç olarak BPL'den iyi puan aldın. :asd22:
https://www.youtube.com/watch?v=TkY9HtwXNU8&index=516&list=WL
Nasılsa katılsam 20. olur bu da.
Opera düşmanları sizi.![]()
Dur la hemen sarsılmasınCanın sağolsun ağabey.Bu şarkıyla BPL'den iyi puan alamasaydım zaten lobiye olan inancım sarsılırdı o kadar diyeyim.
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=TkY9HtwXNU8&index=516&list=WL
Nasılsa katılsam 20. olur bu da.
Opera düşmanları sizi.![]()
Hristiyan ilahileri(dua mı denir yoksa bilemedim) güzel oluyor cidden.
https://www.youtube.com/watch?v=QuBHa6VGZss
Mesela bununla katılmıştım, yanlış hatırlamıyorsam 14. falan olmuştum.