78. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

Bunca rockcu metalci var. Sen opera ile giriyon alpay. Oldu mu olmadi. Ben bile stilimi degiştirdim.:asd22:

Şarkının rock'u metali olmaz güzeli ve kulağa hitap etmeyeni vardır. :)

Caruso efsane bir opera performansıdır. 16. olması da bir şey değiştirmez nazarımda.

Şu da var ki sözümü tutarım iddialı girip yarışmanın içine etmek istemedim haliyle. :red:

Yarışma sonrası yine ve yeniden Kedi Lobisi :D

3085065-utangac-kedi.jpg

50 tane porsuk girmişsiniz yarişmaya karşinizda 2 kedi girmiş. 2 side kürsüde. İstatistik yalan söylemez.:D

Şarkının rock'u metali olmaz güzeli ve kulağa hitap etmeyeni vardır. :)

Caruso efsane bir opera performansıdır. 16. olması da bir şey değiştirmez nazarımda.

Şu da var ki sözümü tutarım iddialı girip yarışmanın içine etmek istemedim haliyle. :red:

12 verdiğim dikkatinden kaçmamıştır diye tahmin ediyorum, ben de eskiden benzer eserler ile katılıyordum ama baktım ki eşek-hoşaf durumu var, geri çektim eserleri ve halka indim.

Elhamdülillah 2 yarışmadır ilk 5'teyim.

Sen,Erman ve Ayberk'in üstündeyim, neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba ? :D

İşte kedilerin başarısızlığını ortaya koyan bir mesaj :D Bireysel hırslar ekip halinde çalışmanın ve bir bütün olarak savaşmanın önündeki en büyük engel :D

Tebrikler için herkese teşekkürler...
@Ozan Tokgöz 12'lerimizi tokuşturmak bir zevkti. :D
@Ömer Çoban Vallahi seminer gayet iyi olur. :D Bu durum canımı sıkmaya başladı. Metallica'ya 1 puan daha vermiş olsam kürsüden kopuyordum. :)
@Erman Türker Bir sonraki yarışmaya sakladığımı söylediğim şarkı buydu. 1 (yazıyla "bir") puanınız için teşekkürler... :D
@Tanju Karayel 'e de yarışma için teşekkürler bu arada, ne yalan söyleyeyim gecenin bu saatinde uğraşmazdım ben. :)
Arada olur böyle kazalar kardeşim yapacak bir şey yok :D Sonuç olarak BPL'den iyi puan aldın. :asd22:

İşte kedilerin başarısızlığını ortaya koyan bir mesaj :D Bireysel hırslar ekip halinde çalışmanın ve bir bütün olarak savaşmanın önündeki en büyük engel :D

Söylemek istemiyorum her defasında ama şampiyonlar şampiyonu benim ağabey :D

Herkese böyle başarısızlıklar nasip olmuyor :P

50 tane porsuk girmişsiniz yarişmaya karşinizda 2 kedi girmiş. 2 side kürsüde. İstatistik yalan söylemez.:D

300 kedi girip 3 porsuğa kürsü verdiğiniz günleri ne çabuk unuttunuz. Bölünmeseydiniz kişisel hırslarınız yüzünden :D Bencilsiniz bencil :D

Sen,Erman ve Ayberk'in üstündeyim, neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba ? :D
Lobi olarak karakterinizden ödün vermek zorunda kaldınız kardeşim daha ne olsun :D :D Şampiyon yine bizden çıktı. Şampiyonluk sayısında gittikçe arayı açıyoruz lakin siz hala maval okuyorsunuz. Tencere tava hep aynı hava :asd22:

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt