- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 1.468
Agabey senden daha guzel birsey bekliyorum lutfen.Hanzo hocanızın en güzel avatarı bu işte kardeşim miden kaldırıyorsa kendine koy

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Agabey senden daha guzel birsey bekliyorum lutfen.Hanzo hocanızın en güzel avatarı bu işte kardeşim miden kaldırıyorsa kendine koy
Ben böylesine bir vebalin altına girmek istemiyorum kardeşim üzgünüm.Agabey senden daha guzel birsey bekliyorum lutfen.![]()
Amerika kitasi eurivisona katilmiyor kanka?
Goruyordum ama pek ne oldugunu bilmedigim icin hic ugramadim. Cidden nasil yarisiyoruz?Amerika kitasi eurivisona katilmiyor kanka?
Reis sarkini seciyorsun ama o şarkı daha onceden yarismamis olacak bunu kontrol edeceksin sonra butjn herkesi bir playliste yayınlanıyor kimse kimsenin şarkısını bilmiyor dinliyorsun 12 den 1 kadar puanlama yapip tekrar gonderiyorsun yarismayi duzenleyene en cok puan toplayan sampigonlugunu ilan ediyor.Goruyordum ama pek ne oldugunu bilmedigim icin hic ugramadim. Cidden nasil yarisiyoruz?
Reis sarkini seciyorsun ama o şarkı daha onceden yarismamis olacak bunu kontrol edeceksin sonra butjn herkesi bir playliste yayınlanıyor kimse kimsenin şarkısını bilmiyor dinliyorsun 12 den 1 kadar puanlama yapip tekrar gonderiyorsun yarismayi duzenleyene en cok puan toplayan sampigonlugunu ilan ediyor.
Yasinin sarkisi yamali esek gibi belli oluyor.
Seni komodo ejderleri lobisine üye yaptım volkancim diğer lobiler yoneticiler lobisi ağır abilerin mafyalarin lobisi biz ise halkın lobisiyiz onlarda çok şike döner bizde ise alın teriBu seferlik uzaktan izlemekte fayda var.
Bakalim kim kazanacak bu sefer :asd22:
Aman dikkat et yoksa Tuncay yorumunu editler. :asd22:
1 sey demedim ki editlesin
Seni komodo ejderleri lobisine üye yaptım volkancim diğer lobiler yoneticiler lobisi ağır abilerin mafyalarin lobisi biz ise halkın lobisiyiz onlarda çok şike döner bizde ise alın teri![]()
Yarin 8-9 siralarinda nedense hep yarisma günleri forum yavaslar trafoya kedi girdi derler bagzen geç bagzen erken sonuçlanıyor artık neler oluyor bilmiyoruz.Ne zaman sonuclaniyor?