83. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Agabey senden daha guzel birsey bekliyorum lutfen. :(
cropped_content_hamza-hamzaoglu-aslinda-cocuklugumda-fenerbahceliydim_446ahGweamhRx7x.jpg
hamza-hamzao%C4%9Flu-y%C4%B1l%C4%B1n-teknik-direkt%C3%B6r%C3%BC.jpg
tumblr_nocty9DB8Z1u56cx2o1_500.jpg
WGbIoGuT.jpeg

Yasinin şarkı kabak gibi belli geçen gün burda paylaşmıştı galiba :)

ESC de bile Hamza'nin fotolari dolasiyor, ne ayaksiniz oglum. Ben bu hiyarin yüzünü görmeye mecbur muyum? :D

Yasinin sarkisi yamali esek gibi belli oluyor.

Goruyordum ama pek ne oldugunu bilmedigim icin hic ugramadim. Cidden nasil yarisiyoruz?
Reis sarkini seciyorsun ama o şarkı daha onceden yarismamis olacak bunu kontrol edeceksin sonra butjn herkesi bir playliste yayınlanıyor kimse kimsenin şarkısını bilmiyor dinliyorsun 12 den 1 kadar puanlama yapip tekrar gonderiyorsun yarismayi duzenleyene en cok puan toplayan sampigonlugunu ilan ediyor.

Reis sarkini seciyorsun ama o şarkı daha onceden yarismamis olacak bunu kontrol edeceksin sonra butjn herkesi bir playliste yayınlanıyor kimse kimsenin şarkısını bilmiyor dinliyorsun 12 den 1 kadar puanlama yapip tekrar gonderiyorsun yarismayi duzenleyene en cok puan toplayan sampigonlugunu ilan ediyor.

Bu seferlik uzaktan izlemekte fayda var.

Bakalim kim kazanacak bu sefer :asd22:

Bu seferlik uzaktan izlemekte fayda var.

Bakalim kim kazanacak bu sefer :asd22:
Seni komodo ejderleri lobisine üye yaptım volkancim diğer lobiler yoneticiler lobisi ağır abilerin mafyalarin lobisi biz ise halkın lobisiyiz onlarda çok şike döner bizde ise alın teri

Seni komodo ejderleri lobisine üye yaptım volkancim diğer lobiler yoneticiler lobisi ağır abilerin mafyalarin lobisi biz ise halkın lobisiyiz onlarda çok şike döner bizde ise alın teri

Vay sikeciler vay. Antudaki kuslar buraya ugraya ugraya sike hastaligini bulastirmis demek :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt