87. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her yarışmada aynı şarkıcıları görmek zorunda mıyız ya biraz kendinizi yeniliğe açın :(

Daha öncede defalarca söylendi Yasin ama ben yine tekrarlayım. Burda yarışan Şarkıcı değil şarkılardır. Bazı sanatçıların o kadar çok güzel şarkısı mevcutki sırf kült olduğu için yada defalarca aynı kişi ile yarışıldı diye şimdi o güzel parçayla yarışılmayacak mı?

Bence şarkıcının kim olduğundan çok şarkının güzelliğine göre puan verirseniz daha iyi olur. Tabi farklı düşünen kişiler var ise o şarkılarla neden yarışılıyor artık demenın yerine puan vermezsiniz olur biter :D

Hatunun yanından yazıyorum, fazla kalamayacağım.

Listede yasaklı var, Eray geçtiğimiz yarışma bana kakalamaya kalkmıştı yememiştim, Tanju' yu kandırmış :D

İyi eğlenceler :D

Ahaha.

Neyse, şarkını az çok tahmin edebiliyorum yarışmalarda. Çok belli ediyorsun bunu. Hiç puan vermiyorum. Az, stil değiştir.

Tapatalk

Biz hep söylüyoruz misyon yarışmacısıyız diye. Değiştirmem stil falan :D Derdim sizden puan almak olsa yapardım bunu :D Biz değişmedik ama herkes değişip Rock&Metal şarkılarla şampiyon olmaya başladı ;) Amacımıza ulaştık. Tadını çıkarıyoruz :D

Listede yasaklı var, Eray geçtiğimiz yarışma bana kakalamaya kalkmıştı yememiştim, Tanju' yu kandırmış :D

Ağabey radar üssü gibisin ne ara baktın, ne ara gördün, ne ara yazdın :D

Şimdi Muhammed sayesinde bende öğrenmiş bulunmaktayım o şarkıyı. Şarkıcı ismi farklı olduğundan gözden kaçmış ama Eray abi yapmamış bunu:D

14 Şubat gecesi izin kağıdını sen nasıl imzalattın da buradasın, asıl şaşılması ve sorulması gereken soru bu :D

Prensip olarak kutlamıyoruz ağabey. Herkese saygımız var elbette lakin şükürler olsun bu tarz mevzular başımı hiç ağrıtmıyor :D

Playlist birazdan tekrar yayınlanacak.

Prensip olarak kutlamıyoruz ağabey. Herkese saygımız var elbette lakin şükürler olsun bu tarz mevzular başımı hiç ağrıtmıyor :D

Benim başımı, karnımı her bir yerimi ağrıtıyor, o yüzden huzurlarınızdan kaçarcasına ayrılıyor, iyi geceler ve iyi eğlenceler diliyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt