Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.912
- 21.958
- 3.553
@Alpay Asma kardeşim var mı bir sıkıntı playlist ile alakalı![]()
Var. Şarkım yasaklı.

Yok yok bu sefer temiz gibi.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Alpay Asma kardeşim var mı bir sıkıntı playlist ile alakalı![]()
Ahaha.O tespihi sana çektirmezler. Sabır taşın çatlar tüm psikolojin bozulur![]()
Yasaklı var.
dermişim
Her yarışmada aynı şarkıcıları görmek zorunda mıyız ya biraz kendinizi yeniliğe açın![]()
Hatunun yanından yazıyorum, fazla kalamayacağım.
Listede yasaklı var, Eray geçtiğimiz yarışma bana kakalamaya kalkmıştı yememiştim, Tanju' yu kandırmış
İyi eğlenceler![]()
Ahaha.
Neyse, şarkını az çok tahmin edebiliyorum yarışmalarda. Çok belli ediyorsun bunu. Hiç puan vermiyorum. Az, stil değiştir.![]()
Tapatalk
Listede yasaklı var, Eray geçtiğimiz yarışma bana kakalamaya kalkmıştı yememiştim, Tanju' yu kandırmış
İyi eğlenceler![]()
İyi eğlenceler![]()
AhahhahahahhahHatunun yanından yazıyorum, fazla kalamayacağım.
İyi eğlenceler![]()
Ağabey radar üssü gibisin ne ara baktın, ne ara gördün, ne ara yazdın![]()
Şimdi Muhammed sayesinde bende öğrenmiş bulunmaktayım o şarkıyı. Şarkıcı ismi farklı olduğundan gözden kaçmış ama Eray abi yapmamış bunu![]()
14 Şubat gecesi izin kağıdını sen nasıl imzalattın da buradasın, asıl şaşılması ve sorulması gereken soru bu![]()
Prensip olarak kutlamıyoruz ağabey. Herkese saygımız var elbette lakin şükürler olsun bu tarz mevzular başımı hiç ağrıtmıyor![]()
Benim başımı, karnımı her bir yerimi ağrıtıyor, o yüzden huzurlarınızdan kaçarcasına ayrılıyor, iyi geceler ve iyi eğlenceler diliyorum![]()
İyi eğlenceler![]()
Prensip olarak kutlamıyoruz ağabey. Herkese saygımız var elbette lakin şükürler olsun bu tarz mevzular başımı hiç ağrıtmıyor![]()
Ne oldu sikinti mi oldu ?Playlist birazdan tekrar yayınlanacak.