Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Dediklerini hatırlıorum hocam okudum biliyorum az cok elano hakkında hem fikiriz daha önceki yazılarımı okuduysan arkasında duruorum bende ama cok pasif oynuyor sen diosunki hoca öyle istiyor o zaman hoca hata ediyor bu kadar basit citydeki elanoyla şimdiki elano arasında daglar kadar fark var
Frikik atamaz.Sut cekmez.Sorumluluk almaz Arada sırada uzun top atmakla olmaz bu işler hocam dedigim gibi onları m.güvende yapardı
O yazımı yeni yazdım ve o yazıyı biraz okumuş olsaydınız şu yorumu yapmazdınız.
Elano bilerek hücuma çıkmamazlık yapmıyor. Ortada yalnız kaldığı için (yanındakiler ön libero tarzı adamlar olduğu için yani) köprü görevini yapmasını istiyor Elano'dan Rijkaard. Ve sol içte defansa yakın oynuyor, çok ileri çıkmıyor. Dün dikkat edin Arda girdikten sonra iyice bu bölgede oynadı ve tüm ataklar onunla başladı. Top çaldı, özellikle sağ tarafa çok iyi paslar attı, oyunu açtı. Şuanlık görevi bu adamın. Sen hocanın verdiği göreve de saygı duyup yapmak zorundasın. Mesela seni defansta oynatsa inat edip orta sahaya gelecek misin ? Hayır. Bu da onun gibi. Elano'yu seneye göreceğiz işte o yazımda da belirtmiştim. Lütfen okumadıysan oku o yazımı hocam şimdi uzun uzun anlattırma bana burada yahu!
Dediklerini hatırlıorum hocam okudum biliyorum az cok elano hakkında hem fikiriz daha önceki yazılarımı okuduysan arkasında duruorum bende ama cok pasif oynuyor sen diosunki hoca öyle istiyor o zaman hoca hata ediyor bu kadar basit citydeki elanoyla şimdiki elano arasında daglar kadar fark var
Frikik atamaz.Sut cekmez.Sorumluluk almaz Arada sırada uzun top atmakla olmaz bu işler hocam dedigim gibi onları m.güvende yapardı