⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart

fatih terimin seçtiği antrenörler idman falan yaptırmıyor takıma. m. muhammed ilk geldiğinde yerinde durmazdı, tazmanya canavarı gibi 4 dönerdi.

Ben cevap aramaktan biktim reis gülüyorum artık hahaha yemin ederim sen ben o sahada o adama çarpıtmayız kamera acısı çok yakınmış gibi gösteriyor adami ama en az 6 metre falandır dibindeki adam =)))

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi ciddi anlamda topu her orta açmak için hazırladığında adama çarpacağına o kadar eminim ki. Ve bu durum artık beni sinir hastası edecek.

St. Johstone teknik direktörü Callum Davidson: “Galatasaray'ın 7 numaralı oyuncusu çok iyi. "

Skoru görünce şok oldum.. St johnstone kim ya... PTT ayarında bir takım.

Tamam Dak 55 de kırmızı görmüşüz ama bu kadar da değil

Terim yerine başka bir T.D. olsa ...çoktan İstifa sesleri yükselirdi.

Ne skor, ne oyun ne de transferler ümit verici maalesef

En son çalım atabilen hangi topçu vardı bizde. Düşündüm ama bulamadım.Lincoln'e kadar gittim.

Berkan dan çok ümitlilet bizimkiler...

Orasını kaldırır mı sencen ?

Fernando ve Melo sonrası orası malesef boş kaldı. Ayrıca Taylinho ya göre daha mı iyi ?
Bir maçta elbette ölçü olmaz ama ben taylanı da fena bulmadım berkan ile iyi anlaşabilirler , fakat tabiki 6 numara ihtiyacı karşılayacak ne yetenekte ne kabiliyette ne güçteler.

Okudum yorumlara göre bir tane ofansif bölgesinde bir AKIL / BEYİN eksik...

Ah Cicâldău :'(

Yazacak o kadar çokşey varki bıktım.Bu iş bilmez yöneticilerden ve teknik adamlardan bunları körü körüne savunan taraftarlardanda bıktım.Salın arkadaş şu Galatasarayı.

Evet şu takımda buradaki çoğu kişinin hem fikir olduğu kadroya sadece iki kişi eklecek. Bunlarmı değiştirecek kadroyu.

şu takımın defans hattını komple yabancı yapma fikrinemi kızalım
bu ömer denen yetersizle sözleşme yapan adamlara mı kızalım
Aytaç gibi adamları transfer edene mi kızalım bu transferi savunan iş bilmez taraftaramı kızalım
Şu takıma yedek kaleci bile alamayan adamlar siz Galatasarayı düşünüyorsanız ben adam değilim.

Yahu planlamanın hatalı olduğu o kadar belliki, burada kurulan kadroların başarısız olacağı o kadar belliki hala görülmüyor.Hala senelerdir aynı hatalar yapılıyor.
Yemin ederim gerçekleri gören taraftarlara Allah sabır versin.

Ulan bari bir oyun planımız olmayacaktı. Topu ayagına alan her adamın bişeyler yapmasına bakacaktık. İyi kötü topu ayagına alıp gidebilen bi onyekuru vardı onuda almadık. Mustafa geldi 3-4 maç esti gürledi ondan sonra vasata bagladı. Bugun Boey için iyi diyoruz 3 maç sonra oda kendini fatih hocamın übersonik hocalıgına bırakacaktır kendini.

Gelen yeni oyuncular agninda hazir. Van Anholt hazir degilmis guya, adam en iyiler arasindaydi. Hocam senin eskilerin bir türlü hazir olamadi.

Raporlarım mesajını bu bir !

Sen kimsin lan sıgir migir konuşuyorsun! Hakaret etmeyi sna kim hakkını tanıdı.

Sana cevap atmayacağım anlamıyorsun git dünya futbolu izle az bilgilen araştır boş boş yazma buraya.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk mesajında "bok atıyorsun" hakaret değil, ikinici mesajında "futbol fakiri" hakaret değil buna mı hakaret diyosun? Hadi arkadaşım işine bak, tamam sen çok iyi biliyorsun ben anlamıyorum.

Geri
Üst Alt