Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.478
- 1.706
- 1.948
fatih terimin seçtiği antrenörler idman falan yaptırmıyor takıma. m. muhammed ilk geldiğinde yerinde durmazdı, tazmanya canavarı gibi 4 dönerdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera da olmayacak çok daha kötüsü sahada olacakMusleraya her maç hala geri pas yapılıyor ve kaçtır golle sonuçlanıyor.ve iki maç sonra gene aynı şeyler olacak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi ciddi anlamda topu her orta açmak için hazırladığında adama çarpacağına o kadar eminim ki. Ve bu durum artık beni sinir hastası edecek.Ben cevap aramaktan biktim reisgülüyorum artık hahaha yemin ederim sen ben o sahada o adama çarpıtmayız kamera acısı çok yakınmış gibi gösteriyor adami ama en az 6 metre falandır dibindeki adam =)))
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Genel olarak hakaret ettigim arkadaş varsa maç stresinden dolayı özür dilerim..arkadaşlar uslubunuzu bozmayın lütfen sakin olunuz @Murat Harput @Yunus Can DUBLEN
Desene henüz Terim kondisyonu yemedikleri içinEn iyi bu 3 üydü ztn
arkadaşlar uslubunuzu bozmayın lütfen sakin olunuz @Murat Harput @Yunus Can DUBLEN
Değişik küfürler ürettim reisin sayesindeAbi ciddi anlamda topu her orta açmak için hazırladığında adama çarpacağına o kadar eminim ki. Ve bu durum artık beni sinir hastası edecek.

Bir maçta elbette ölçü olmaz ama ben taylanı da fena bulmadım berkan ile iyi anlaşabilirler , fakat tabiki 6 numara ihtiyacı karşılayacak ne yetenekte ne kabiliyette ne güçteler.Berkan dan çok ümitlilet bizimkiler...
Orasını kaldırır mı sencen ?
Fernando ve Melo sonrası orası malesef boş kaldı. Ayrıca Taylinho ya göre daha mı iyi ?
Muslera da olmayacak çok daha kötüsü sahada olacak
sakin olunniye yav
İlk mesajında "bok atıyorsun" hakaret değil, ikinici mesajında "futbol fakiri" hakaret değil buna mı hakaret diyosun? Hadi arkadaşım işine bak, tamam sen çok iyi biliyorsun ben anlamıyorum.Raporlarım mesajını bu bir !
Sen kimsin lan sıgir migir konuşuyorsun! Hakaret etmeyi sna kim hakkını tanıdı.
Sana cevap atmayacağım anlamıyorsun git dünya futbolu izle az bilgilen araştır boş boş yazma buraya.