Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 24.788
- 26.479
- 2.948
kazanılan 13 topun 13 taneside rakibe gitti ama
öıldırdım ya rast gele kafayla uzaklaştırıyorlar
istisnasız hepsi rakibin önüne düştü!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beğenmedim çok ben de bize o tarz bir adam değil b2b lazım b2b alıp sarayı 10 numaraya çekeriz torreirea yanına git gel yapan adam lazımPaok'ta bu ismi bir ara bizimle geçen genç Konstantelias için ne düşünüyorsunuz? Sizce 15 vermeye değer mi mesela gelecek sezon için? Yetenekli ve hızlı oynayan bir oyuncu ama pek bilemedim.
Mertens ve Torreira kısa olduğu için tüm karavana toplar rakipte kalıyorkazanılan 13 topun 13 taneside rakibe gitti ama
öıldırdım ya rast gele kafayla uzaklaştırıyorlar
istisnasız hepsi rakibin önüne düştü!
Bunu bende farkettim Torreira rastgele vuruyor zaten yetişemiyor adam bize 6 numara lazım atletik bir adam keşke melo veya fernando gibiMertens ve Torreira kısa olduğu için tüm karavana toplar rakipte kalıyor
Vallah nasil mac seyerediyorsurunuz anlamiyorumki. City mi seyretmek istiyorsunuz. anlamadimZemin işi kepazelik.
Oynanan oyuna gelirsek genel olarak bakarsak pek beğenmedim.Defansif olarak takım boyu takım defansı eskiye göre biraz daha iyi.Buda tamamen sanchez,jakops,osimen gibi atlet adamların takıma katılmasıyla iyi olmuşdur.
Ama özellikle iç sahada kapanan takımlara karşı ofansif anlamda oynanan oyunda pek gelişme göremedim.Top çalmada gene sıkıntı çekiyoruz.Fener maçında çok boş alan bulduk.Ve bu tarz maçlarda zaten bundan öncede etkili oyunlar oynuyorduk.
kim ne derse desin benim düşüncem osimenin arkasındaki üçlü mertens-yunus-barış özellikle iç sahada kapanan takımlara karşı çok zorlanıyorlar.Osimene ayak uydurmakda zorlanıyorlar.Aynen icardide olduğu gibi.
Özellikle mertens ve yunusun yerine çok daha iyi oyuncular alınabilirdi.Olmasıda gerekiyordu.
Topla kateden oyuncu sıkıntısı çekiyorduk.Hala aynı sorun devam ediyor.Bu yüzdende kapanan takımların dengesini hiç bozamıyoruz.örnek vermek gerekirse Bir kere apo dar alanda çalımlarla öne doğru dripling yaptı rakip nasıl açıldı.ne orta saha ne kanat oyuncuları hiç yapamıyor bunu.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Banada öyle geldi ghezzalın aynısını yaptı adam kalf kasına geliyor icardinin sakatlanabilirdi aklım çıktı oradaicardinin pozisyonu penalti degil miydi ya?
ben mi yanlis gördüm
rakip oyuncu icardinin ayagina vuruyor gibi
avrupa liginde var denen zimbirti yok mu
Takım cidden iyi ya bu oyun sisteminin illaki defoları olacak ama bu takım başka oyun planında oynayamaz bence sakin temposuz oyunda gol yerizVallah nasil mac seyerediyorsurunuz anlamiyorumki. City mi seyretmek istiyorsunuz. anlamadim
Gecen seneye gore muazzam degisiklik var takimda. esksiklik herzaman olacak
Net penaltıydı, itiraz edip VAR’a götürmeliydik.icardinin pozisyonu penalti degil miydi ya?
ben mi yanlis gördüm
Anlık keremi gördüm o pozisyonda. Sonrasında köhne el kol yapardı birde. Yunus evrimini o yönde yapmasın aman, jacops dovebilirYediğimiz golde Yunus ölümüne uyudu yalnız, asisti yapan herif 50 mt'den geldi geçti önünden, dikkat etmesi şart bu pozisyonlara.
Orda ofsayt verdiydi zatenicardinin pozisyonu penalti degil miydi ya?
ben mi yanlis gördüm
Aynı pozisyon ama ofsayt yoktuOrda ofsayt verdiydi zaten
Aynı pozisyonsa eğer