⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Bu arada naçın yıldızı hakemdi, çok iyi maç yönetti oyunu hiç kesmedi bizim hakemlerden sonra Collina gibi geldi gözüme

Elmanderli dönemden sonra ilk defa bu kadar iyi top oynadığımızı görüyorum geçtiğimiz 2 senenin çok üstünde top oynuyoruz devre arası birtane 6 numara alırsak defansında sağlama almış olucaz

Paok'ta bu ismi bir ara bizimle geçen genç Konstantelias için ne düşünüyorsunuz? Sizce 15 vermeye değer mi mesela gelecek sezon için? Yetenekli ve hızlı oynayan bir oyuncu ama pek bilemedim.
Beğenmedim çok ben de bize o tarz bir adam değil b2b lazım b2b alıp sarayı 10 numaraya çekeriz torreirea yanına git gel yapan adam lazım

icardinin pozisyonu penalti degil miydi ya?

ben mi yanlis gördüm

rakip oyuncu icardinin ayagina vuruyor gibi

avrupa liginde var denen zimbirti yok mu

Mertens ve Torreira kısa olduğu için tüm karavana toplar rakipte kalıyor
Bunu bende farkettim Torreira rastgele vuruyor zaten yetişemiyor adam bize 6 numara lazım atletik bir adam keşke melo veya fernando gibi
Bir 6 no olsa orta ikilimiz güney Amerikalı adlında 6 numarayıda o taraflardan alıp üçlüye dönmek lazım çok iyi anlaşırlar aynı dil olduğu için

Zemin işi kepazelik.
Oynanan oyuna gelirsek genel olarak bakarsak pek beğenmedim.Defansif olarak takım boyu takım defansı eskiye göre biraz daha iyi.Buda tamamen sanchez,jakops,osimen gibi atlet adamların takıma katılmasıyla iyi olmuşdur.

Ama özellikle iç sahada kapanan takımlara karşı ofansif anlamda oynanan oyunda pek gelişme göremedim.Top çalmada gene sıkıntı çekiyoruz.Fener maçında çok boş alan bulduk.Ve bu tarz maçlarda zaten bundan öncede etkili oyunlar oynuyorduk.

kim ne derse desin benim düşüncem osimenin arkasındaki üçlü mertens-yunus-barış özellikle iç sahada kapanan takımlara karşı çok zorlanıyorlar.Osimene ayak uydurmakda zorlanıyorlar.Aynen icardide olduğu gibi.
Özellikle mertens ve yunusun yerine çok daha iyi oyuncular alınabilirdi.Olmasıda gerekiyordu.

Topla kateden oyuncu sıkıntısı çekiyorduk.Hala aynı sorun devam ediyor.Bu yüzdende kapanan takımların dengesini hiç bozamıyoruz.örnek vermek gerekirse Bir kere apo dar alanda çalımlarla öne doğru dripling yaptı rakip nasıl açıldı.ne orta saha ne kanat oyuncuları hiç yapamıyor bunu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vallah nasil mac seyerediyorsurunuz anlamiyorumki. City mi seyretmek istiyorsunuz. anlamadim
Gecen seneye gore muazzam degisiklik var takimda. esksiklik herzaman olacak

Vallah nasil mac seyerediyorsurunuz anlamiyorumki. City mi seyretmek istiyorsunuz. anlamadim
Gecen seneye gore muazzam degisiklik var takimda. esksiklik herzaman olacak
Takım cidden iyi ya bu oyun sisteminin illaki defoları olacak ama bu takım başka oyun planında oynayamaz bence sakin temposuz oyunda gol yeriz

Yediğimiz golde Yunus ölümüne uyudu yalnız, asisti yapan herif 50 mt'den geldi geçti önünden, dikkat etmesi şart bu pozisyonlara.
Anlık keremi gördüm o pozisyonda. Sonrasında köhne el kol yapardı birde. Yunus evrimini o yönde yapmasın aman, jacops dovebilir😄

Özeti izledim tekrardan .. Goller hariç 10 tane gol pozisyonumuz var tabi hepsi %100 demiyorum ama tehlikeli pozisyonlar .. Rakibin ilk yarı 2 tehlikesine ofsayt çalınmış 45te karşı karşıya kaçırdıkları maçtaki tek net pozisyonları gol haricinde..

Kisa notlarim
Osimhen yerine icardi oynasaydi, ne fener ne bu maci kazanamama ihtimalimiz yuksekti. Icardi ilk senesinde ki gibi olmayacakti, sakatliktan donup antreman almadigi icin.
G. Sara: Daha su andan en sevdigim adamlardan biri. Yetenegi, vucut dili, Fair playi dahil buna
Jacobs: harika bir transfer.
Yunus: yeni transfer gibi oldu. Cok iyi

Gecen seneden bariz gucluyuz. Ustune Zaha, olivuera vs gibi huzur kaciran etmenlerde yok. Hafta ici calismalarda Okanin kafasi da daha rahattir artik.

Sara da yorumlara bakın Konya spora kiralamak bundan olmaz diyen üstten konuşunca karizmatik olan transfer bitmeden satalım müthiş yorumlar. Ben bir cahil üye olarak soruyorum eleştirinin tanımı nedir acaba belki ben karıştırıyor olabilirim

Geri
Üst Alt