Ali Koç: "Bazı sezonlar bazı kulüpler belirlenerek şampiyon yapılıyor"

Şike muhabbetleri çıktığında kameralar karşısına çıkıp "Yarın federasyona gidiyoruz bizi düşürün demek için" diyen adam ben çok temizim diyor, "Şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım" diyen başkanın yönetiminde 2. başkanlık veya asbaşkanlık görevi olan adam ben çok temizim mi diyor şimdi.

Otobüs mevzusundan önce Fb'nin bir kamyon sakatı vardı lige ara verildikten sonra hepsi oynamaya başlamıştı mesela. Tabi bir şeyi sürekli tekrarlayınca ona inanıyor millet.

Başak, ts ve bjk'nin son şampiyonlukları için doğru açıklama.

Doğru diyor, farkı iyice açmayalım diye Sergen'li bjkyi zorla şampiyon yaptılar misal. Bu da sürekli ağlıyor diye 2-3 senedir bunu yapmaya çalışıyorlar ama bunlar bjkden daha mal olduğu için beceremiyorlar.

Onu da kendileri biz olamazsak onlar olsun diye yaptırttı.

Bir de gelmiş temizim ben diyor.

Beşiktaş'a sponsor olan kendileri. 5 yılda 2 şampiyonluğunu hakem terörüne ve rakiplerin bize ayrı diğerlerine ayrı oyununa (2020-2021 Hatayspor gibi) kaybeden biz ağlayan yine kendisi.

Son 2 sezon biz güçlü kadro kurmamıza rağmen bıçak sırtı gitme sebebi bile kendisi ama başaramayınca hemen ağla.

Bir baksaydın 1943 yılında belki vefaspor ile bir maç ertelenmiştir onu da oynamak için başvurun kupa alırsınız. @A.Koç

Arsız namussuz şerefsiz kahpe katıksız adi aşağılık utanmaz bunlar alayı böyle yedisi de aynı yetmişi de

konuşmasının tek amacı var rize macını garanti altına almak 2 mac üst üste puan kaybederse taraftarın ne yapacagını bildigi için tedbir alıyor
Bu tur konusmalarla hakemleri etkilemeye, bizim rakiplerimizi motive etmeye, kendi rakiplerini yumusatmaya calistigini kucuk cocuklar, az biraz beyni olan Fenerliler bile biliyor artik. Ne kadar konusursa konussun sampiyon olamazlarsa kufur yiyip gidecek.

Hadi bu herif deli gibi konuşuyor neyse de koskoca Fener camiasında ağa sen ne anlatıyorsun diyecek bir tane akıllı adam yok mu yav.

Hep mağdur da mağdur. Hep başkaları suçlu.

Geri
Üst Alt