alman çikolatası

Almanya'nın yek güzel ve dogru şeyidir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Artis bazi almancilarin bi hava olsun diye getirdigi cikolata

Almanyada olanlarin yarisi akrabam kardesim getiriyolar ordan biliyoruz. Almanci krolugu bambaskadir

Mütevazi ve minetdar bi sekilde o cikolatayi alacana...gösterdin tavira bak. O cikolatarlarin tanesi en ez 2 AVRO...ve taaaa almanyadan gelmisler :red:

herhalde Playsation, kot pantolon felan getirsinler istedin "zengin" akrabalarindan. :wink-34:

Mütevazi bi sekilde minetdar bi sekilde o cikolatayi alacana...gösterdin tavira bak.O cikolatarlar tanesi en ez 2 AVRO. :red:

herhalde Playsation, kot pantolon felan getirsinler istedin "zengin" akrabalarindan. :wink-34:

Kardesim almanya dan cikolota yi sadaka gibi getirip cebine malboro koydugumuzu da biliriz biz.

Almanyadan kiralik bmw eyle gelip hava atanlarida biliriz.

Ne zengini yaw kole gibi calisiyolar. Ben bu fakirligimle iyiyim.

Sozum meclisten disari..

nedir bu alman hayranlighi ,yani bir yerden sonra cidden ozumsemissinizde , hani hibrid olmusunuz desek yeridir

Kardesim almanya dan cikolota yi sadaka gibi getirip cebine malboro koydugumuzu da biliriz biz.

Almanyadan kiralik bmw eyle gelip hava atanlarida biliriz.

Ne zengini yaw kole gibi calisiyolar. Ben bu fakirligimle iyiyim.

Sozum meclisten disari..

Gel sana Almanya da Is bulalim..Sende BMW alip yazin alman cikolatasi götürsün hava atarsin? :asd22:

Vaybe findiklısi güzeldi ilk yedigimde bayilmistim sonraki yediklerim yerini tutmadı.

toblerone-pieces-web.png

nuff said

alman nutellasi ne lan bu arada ,italyanlar gormesin

cikolata dedigin ferreo rocher gibi olmalidir

Bu toblerone nin Hindistan cevizlisimi ne vardı oda fenaydı.

Bir ara beyaz cikolatali Toblerone vardi. O da acayip biseydi. Stoklamayi düsünürken kaldilar herifler her yerden.

uploadfromtaptalk1423700192272.webp bunun içindeki bagzılari çok çirkin oluyordu abi bilen bilir.

Geri
Üst Alt