Arda Turan: "Benim için yeni bir hayat başladı"

Cevap: Arda Turan: "Benim için yeni bir hayat başladı"

En büyük taraftar futbolcular sahtekar lafı birkez daha doğru çıkmıştır

Lincoln nasıl yatmaya gelmişti anlayamadım ? oynadığı 17 maç takıma ve skora katkısı ortada idi daha sonra ne oldu ise artık birden düşüşe geçti gene bu yabancı düşmanı zihniyet yüzünden çünkü lincoln takımın ve taraftarın yıldızı idi çekemediler küstürdüler adamı .

lincoln oynadığı maçlarda verdi mücadelesini ama sürekli antremanlara geç gelerek

kampa geç katılarak takımı önemsemediğini gösterdi, işine yeterince saygı göstermedi

ulan milli maçta inşallah yuhalanırsan diyecem de gönlüm el vermiyor.zaten erkenden 2-3 falan olursa yuhalanırsın.

bu formayı giymessin dilerim bi daha

ardayı severim ama bu kadar çok konuşan bi futbolcu görmedim.arda artık işini yapma vakti.

Yalçın Dümer '' Galatasaray Kaptanı iken Özhan Canaydın'ın cenazesine gitmek yerine, sen sinemacıların ödül törenine gittin.. İnsan yemek yediği yere pisler mi.''

39 sayfa olmuş.:D

İnşallah milli maçta protesto felan olmaz,yoksa kötü seyler olabilir.

39 sayfa olmuş.:D

İnşallah milli maçta protesto felan olmaz,yoksa kötü seyler olabilir.

nolur fenere mi imza atar:)

onuda yapsın yakışır...

biri yazmış ekşide;

gittin, gerçek yüzünü de gösterdin ve kendin de gördün ki türkiye'de büyük bir yıldızdın; insanlar yeni doğmuş bebeklerine arda ismini veriyorlardı,sponsorluklar, açılışlar.. boş günün yoktu, ama şunu kabul et, sen ispanya'da bir hiçsin ve bu daha iyi günlerin.

"Galatasaray taraftarının ıslıkladığı adam takıma en çok parayı kazandırarak ayrıldı"

-Ne yapacaktın?!!!

Çok güzel bir ses tonuyla söylemiş. Söyledikten sonraki yüz ifadesi de çok iyi.

Metin Oktay taraftarın her zaman en sevdiği futbolcu olarak kalacak.....

Gökmen Özdenak, Bülent Korkmaz, Hakan Şükür.. Bunların hepsi boş mukaveleye imza attı. Bunlara haksızlık yapılmadı mı? Sana yapılanın kat ve katı yapıldı. Kimlerin jübilesi yapılmadı UEFA Kupası'nı alan takımdan biliyor musun sen hiç? Çıkıp da konuştular mı hiç? Galatasaray'ı kötülediler mi? Bu çocuklar boş mukaveleye imza attı, kaldı ki UEFA Kupası'nı alan Galatasaray'ın o sezon, maaşlarını alamıyorlardı. Çıkıp konuştular mı? Yabancılar diyosun. O dönemin yabancılarına bakalım.. Capone, Hagi, Popescu.. Ağızlarından tek kelime çıktı mı? Getirdiler UEFA Kupası'nı ülkemize. Sen ne getirdin? Ha? Onlar Galatasaray'da da çok iyi oynadılar, Milli Takım'da da aynı performansı, kendi takımlarından Milli Takım'larına gittikleri zaman da aynı performansı sergilediler. Sen ne yaptın 3 senedir Galatasaray'da? Hiç birşey! Ama Milli maçlarda Maşallah! Tamam oyna kimsenin itirazı yok.

Senle gurur duyuyoruz, seviyoruz, ama bu söylediğin laflar ne? Abesle iştigal! Yazık değil mi?

Galatasaray taraftarına laf ediyorsun. Ne yapıyorsun? Ne yaptın? Oynamayınca seni alkışlayacaklar mı? Poh pohlayacaklar mı? Bunu mu bekliyordun? Bu lafları ne Galatasaray, ne Galatasaray taraftarı hak ediyor! Ne de geçmiş yönetim, ya da şu andaki yönetim hak ediyor.

Anlarım 3 sene canını dişine takarsın, oynarsın.....

Daha da acısını söyleyeyim. Özhan Canaydın'ın cenazesinde, sen ödül törenine gittin, sinemacıların ödül törenine!Ki o zaman kaptandın! Ama bunları gündeme getirmedik biz. Sırf sen yaralanma, sırf sen incinme diye.

Senin akıl hocan kim? Sana kim bunları öğretiyor? İnsan ekmek yediği yeri pisler mi?

Mükemmel konuşmuş. :tiphat:

Arda Turan hep demiyordu mu ben Emre Belözogluyu cok seviyorum örnek aliyorum...simdi arda dan ne beklyiorsun..ben sahsen tam bunu bekliyordum..maalesef

Lincoln'e laf edenlere de büyük selamlar. Adam en azından her maçında katkı veriyor, heyecan veriyor, futbol izlettiriyordu.

Bu adam Fener'e giderse fenerlilerin dilinden yıllarca düşmeyiz.

Ben Arda'nin Fener'e gitmeyeceğini düşünüyorum ama milli maçta protesto felan olursa inat uğruna gidebilir,kim olsa inat uğruna gider emin olabilirsiniz.

Lincoln'e laf edenlere de büyük selamlar. Adam en azından her maçında katkı veriyor, heyecan veriyor, futbol izlettiriyordu.

lincoln de aynısının farklı kategorisi.

keitaya diyenler utansın esas.

Ben Arda'nin Fener'e gitmeyeceğini düşünüyorum ama milli maçta protesto felan olursa inat uğruna gidebilir,kim olsa inat uğruna gider emin olabilirsiniz.

Sözleşmesinde madde var. Oraya gidemez.

nolur fenere mi imza atar:)

onuda yapsın yakışır...

biri yazmış ekşide;

gittin, gerçek yüzünü de gösterdin ve kendin de gördün ki türkiye'de büyük bir yıldızdın; insanlar yeni doğmuş bebeklerine arda ismini veriyorlardı,sponsorluklar, açılışlar.. boş günün yoktu, ama şunu kabul et, sen ispanya'da bir hiçsin ve bu daha iyi günlerin.

Aslında Arda kendinden bahsetmiyor, daha çok kolayca harcanan, takıma birşey vermeyen bazı yabancı futbolcuların göre 2. sınıf muamele gören yerli futbolcuların sözcüsü olarak konuşuyor.

Ağzından para düşmeyen ve içeride yemeklerde bile yabancıların ayrı masalarda yemek yemesini sağlayan adam ya adam olmadan dönmesin yada çok sevdiği abisinin takımına gitsin zaten.

Bizde diyoruz neden her gelen yabancı adam gibi oynamıyor Elano,Santos vs bu adam gibiler yüzünden huzursuz oldular başarısız oldular belkide...

Böyle konuşarak akıl hocalarını dinleyek çok hata etti çok.

lincoln de aynısının farklı kategorisi.

keitaya diyenler utansın esas.

En son sokağa çıkıp Galatasaray diye bağırdıysan bunda Lincoln'ün katkısı %50'den fazlaydı. Nankörlük etmeyin. O adam Fenerbahçe'de olsaydı ilah olmuştu ve şuan hala topunu oynuyordu.

Ağzından para düşmeyen ve içeride yemeklerde bile yabancıların ayrı masalarda yemek yemesini sağlayan adam ya adam olmadan dönmesin yada çok sevdiği abisinin takımına gitsin zaten.

Bizde diyoruz neden her gelen yabancı adam gibi oynamıyor Elano,Santos vs bu adam gibiler yüzünden huzursuz oldular başarısız oldular belkide...

Böyle konuşarak akıl hocalarını dinleyek çok hata etti çok.

Yemek konusunu anlamadım ama neyse,sende Haklısın ne yapalım asalım mi Arda'yi:D

Geri
Üst Alt