Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lincoln nasıl yatmaya gelmişti anlayamadım ? oynadığı 17 maç takıma ve skora katkısı ortada idi daha sonra ne oldu ise artık birden düşüşe geçti gene bu yabancı düşmanı zihniyet yüzünden çünkü lincoln takımın ve taraftarın yıldızı idi çekemediler küstürdüler adamı .
39 sayfa olmuş.
İnşallah milli maçta protesto felan olmaz,yoksa kötü seyler olabilir.
"Galatasaray taraftarının ıslıkladığı adam takıma en çok parayı kazandırarak ayrıldı"
-Ne yapacaktın?!!!
Metin Oktay taraftarın her zaman en sevdiği futbolcu olarak kalacak.....
Gökmen Özdenak, Bülent Korkmaz, Hakan Şükür.. Bunların hepsi boş mukaveleye imza attı. Bunlara haksızlık yapılmadı mı? Sana yapılanın kat ve katı yapıldı. Kimlerin jübilesi yapılmadı UEFA Kupası'nı alan takımdan biliyor musun sen hiç? Çıkıp da konuştular mı hiç? Galatasaray'ı kötülediler mi? Bu çocuklar boş mukaveleye imza attı, kaldı ki UEFA Kupası'nı alan Galatasaray'ın o sezon, maaşlarını alamıyorlardı. Çıkıp konuştular mı? Yabancılar diyosun. O dönemin yabancılarına bakalım.. Capone, Hagi, Popescu.. Ağızlarından tek kelime çıktı mı? Getirdiler UEFA Kupası'nı ülkemize. Sen ne getirdin? Ha? Onlar Galatasaray'da da çok iyi oynadılar, Milli Takım'da da aynı performansı, kendi takımlarından Milli Takım'larına gittikleri zaman da aynı performansı sergilediler. Sen ne yaptın 3 senedir Galatasaray'da? Hiç birşey! Ama Milli maçlarda Maşallah! Tamam oyna kimsenin itirazı yok.
Senle gurur duyuyoruz, seviyoruz, ama bu söylediğin laflar ne? Abesle iştigal! Yazık değil mi?
Galatasaray taraftarına laf ediyorsun. Ne yapıyorsun? Ne yaptın? Oynamayınca seni alkışlayacaklar mı? Poh pohlayacaklar mı? Bunu mu bekliyordun? Bu lafları ne Galatasaray, ne Galatasaray taraftarı hak ediyor! Ne de geçmiş yönetim, ya da şu andaki yönetim hak ediyor.
Anlarım 3 sene canını dişine takarsın, oynarsın.....
Daha da acısını söyleyeyim. Özhan Canaydın'ın cenazesinde, sen ödül törenine gittin, sinemacıların ödül törenine!Ki o zaman kaptandın! Ama bunları gündeme getirmedik biz. Sırf sen yaralanma, sırf sen incinme diye.
Senin akıl hocan kim? Sana kim bunları öğretiyor? İnsan ekmek yediği yeri pisler mi?
Lincoln'e laf edenlere de büyük selamlar. Adam en azından her maçında katkı veriyor, heyecan veriyor, futbol izlettiriyordu.
Bu adam Fener'e giderse fenerlilerin dilinden yıllarca düşmeyiz.
Ben Arda'nin Fener'e gitmeyeceğini düşünüyorum ama milli maçta protesto felan olursa inat uğruna gidebilir,kim olsa inat uğruna gider emin olabilirsiniz.
nolur fenere mi imza atar
onuda yapsın yakışır...
biri yazmış ekşide;
gittin, gerçek yüzünü de gösterdin ve kendin de gördün ki türkiye'de büyük bir yıldızdın; insanlar yeni doğmuş bebeklerine arda ismini veriyorlardı,sponsorluklar, açılışlar.. boş günün yoktu, ama şunu kabul et, sen ispanya'da bir hiçsin ve bu daha iyi günlerin.
Bu adam Fener'e giderse fenerlilerin dilinden yıllarca düşmeyiz.
Ben Arda'nin Fener'e gitmeyeceğini düşünüyorum ama milli maçta protesto felan olursa inat uğruna gidebilir,kim olsa inat uğruna gider emin olabilirsiniz.
Sözleşmesinde madde var. Oraya gidemez.
lincoln de aynısının farklı kategorisi.
keitaya diyenler utansın esas.
Ağzından para düşmeyen ve içeride yemeklerde bile yabancıların ayrı masalarda yemek yemesini sağlayan adam ya adam olmadan dönmesin yada çok sevdiği abisinin takımına gitsin zaten.
Bizde diyoruz neden her gelen yabancı adam gibi oynamıyor Elano,Santos vs bu adam gibiler yüzünden huzursuz oldular başarısız oldular belkide...
Böyle konuşarak akıl hocalarını dinleyek çok hata etti çok.