Başkan Burak Elmas Açıklamalarda Bulundu: "Seçim 4-11 Haziran'da"

Bizzat kendisi acikladi sali’ya kadar 21-28 mayis secim karari aciklama sansimiz var diye tuzuk geregi

Ama 1 ay daha erteliyor haziran’a,büyük ihtimal haziran da daha farkli engeller cikacak karsimiza ve bu sekilde görevde kalmak istiyor oyaliyor

2 hafta yav 1 ay değil aradaki süre

gerçi o bile çok değerli de.

Lanet olsun sana da senin seçildiğin güne de be!

Bence kavgaya gerek yok, Elmasla istişare yoluna gidilirse 21-28e döner iş.

Şu anki mevzu koltuğu rehin aldı deyip imza toplayanlara rest çekmesi yüzünden olmuş gibi.

Esas mevzu Develioğlu denilen herif napmış oldu şimdi, ne kazandırdı bu mevzuyla, bu işin arkası irdelenmeli.

Detaylarının hakikaten ortaya çıkarılması gereken bir şey. Burak Elmas'ı avlıyor millet eyvallahta - dediğin duruma zemin hazırlayanlarıda kovalamak lazım sopalarla

Beyler Elmas'ın kalmasının ona artık faydası yok zararı var.

Yukarıda anlattım mevzuyu yüksek ihtimalle sebep odur.

Genel Kurul da basiretsiz, hep bir çoğunluk oluşturamama hastalığından 1 hafta geç yapma mevzusu var, sorsan 1 sn kaybedecek zaman yoktur. 23 Nisan'da seçim yapılabilirdi.

Esas mevzu Develioğlu denilen herif napmış oldu şimdi, ne kazandırdı bu mevzuyla, bu işin arkası irdelenmeli.

23te yapılamazdı 5000e yakın adamın lisede fiziki olarak aynı anda bulunması gerekiyor ki imkansız bişi.

hiç bir zaman yönetimler erkenden hamlelerini yapamadığı için 2-3 haftanın çok da önemi yok.

transfer, yeni hoca vs derken temmuzu sıfır değişim ile görürüz

Detaylarının hakikaten ortaya çıkarılması gereken bir şey. Burak Elmas'ı avlıyor millet eyvallahta - dediğin duruma zemin hazırlayanlarıda kovalamak lazım sopalarla
İbra günü söyledim, Elmas istese idari ibrasızlığı iptal eder seçime gitmezdi. Seçime gitmesi bence pozitifti.

23ünde seçim olabilecekken ve garip bir adam dava falan ederken 23ünde şak diye toplanmalıydı çoğunluk.

Sorsan hepsi büyük GSli ama çoğunluk oluşturulamıyor.

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI VE GÜNDEMİ
MADDE 28: Olağanüstü toplantı,
28.1) Yönetim Kurulu kararı,
28.2) Denetim Kurulunun yazılı isteği,
28.3) Kaydı açık üyelerin 1/5 (beşte bir)'inin yazılı isteği üzerine yapılır.
28.2 ve 28.3 fıkralarında belirtilen istekler üzerine Yönetim Kurulu en çok 21 (yirmibir) gün içinde Genel Kurulu olağanüstü toplantıya çağırmak zorundadır.
Yönetim Kurulu, Genel Kurulu toplantıya çağırmaz ise üyelerden birisinin başvurusu üzerine, mahalli Sulh Hukuk Hâkimi duruşma yaparak Kulüp üyeleri arasından 3 (üç) kişilik bir heyeti Genel Kurulu olağanüstü toplantıya3 çağırmakla görevlendirir.
Olağanüstü toplantı gündeminde toplantı istemini yapanların görüşülmesini istedikleri konulardan başka konu bulunmaz.
Olağanüstü toplantıda gündeme ilave ve değişiklik yapılamaz.

TOPLANTININ DUYURULMASI VE ÇAĞRI
MADDE 33: Genel Kurul toplantıya Yönetim Kurulunca çağrılır.
Genel Kurula katılacak üyeler en az 18 (onsekiz) gün önceden toplantı günü, saati, yeri ve gündemi ulusal bir gazetede duyurulmak, Kulüp merkezi ve sosyal tesislerinde ilan edilmek ve ayrıca Kulübün resmi web sitesinde üyelere duyurmak suretiyle toplantıya çağrılır.

imza mevzusu olursa yönetim en çok 21 gün içinde seçime çağırabiliyor diyelim son günü bekledi +18 o da 37 gün eder o yol ztn yaş

kafasına göre seçim için 18 gün yeterli

4-11 haziran imzaların toplanıp klübe yollanması bi ton işlem düşünülerek verilmiş bi tarih sn @Hasan Çam ın dediği gibi. ama current durumda yönetimin o tarihi baz alması için bir sebep yok. kendi de dediği gibi 21-28 için almalı ki eşref ve metinden bu yönde msjlar gelecektir.
Bugün divan toplantısındakilere sinirlenmiş o yüzden 11 inde yapıyor gibi geçen yıl haziranda oluyor diye rahmetli mustafa başkana demediğini bırakmayan adamın aynı şeyi yapması da fazlasıyla ironik.

Kulup senelerdir secimle ilgili konularda mahkemelerde sürünüyor

Neden önlem almadi

Iyi niyetli olsa 26 mart ibra edilmediginde secim karari almasi gerekirdi ama ibrasizliktan bagimsiz sekilde olmasi gerekiyordu bunun ve istifa etmeliydi

Eger surec bu sekilde ilerleseydi bugun secilmis yeni baskani konusuyorduk ama yine kaos’a sürüklediler kulubu

Yazik gercekten

Ok sanırım anladım mevzuyu.

4 Haziran olamıyor sınav var.

28 Mayıs riskli çünkü salıya kadar imzayı yetiştirmeleri lazımdı. O yüzden 4-11e göre imza toplandı.

Elmas da imza toplanmasına rest çekip üyelerin imzaladığı belgedeki tarihe göre aldı kararı, 28ini alabilecekken.
Burak Elmas'in bakış açısına göre zaten imza toplanıyor,toplanirsa 28'inde seçim olur,baskalarinin seçildiğinin resmidir.Toplanmazsa onlar rezil olur,ben seçime götürürüm bir hafta sonra hem şanim yürür hem de aday olurum, tekrar kazanırım!

Bugün divan toplantısındakilere sinirlenmiş o yüzden 11 inde yapıyor gibi geçen yıl haziranda oluyor diye rahmetli mustafa başkana demediğini bırakmayan adamın aynı şeyi yapması da fazlasıyla ironik.

ewt sanki öyle. buna dün 21-28 demişler o da düşüneyim dedi diye bi ton laf ettikleri için inadına başka tarih seçmiş gibi. düzeltmezse adilik yapmış olur

23te yapılamazdı 5000e yakın adamın lisede fiziki olarak aynı anda bulunması gerekiyor ki imkansız bişi.
Üstat bahsedildiği gibi övülen bir genel kurul iradesi olsa olurdu.

50-100 kişi çıkıp genel kurul iradesi diyor sürekli. Üyelerin %51ini seçimde toplayamıyorsak hele de böyle bir dönemde, ne işe yarıyor bu irade

Burak Elmas'in bakış açısına göre zaten imza toplanıyor,toplanirsa 28'inde seçim olur,baskalarinin seçildiğinin resmidir.Toplanmazsa onlar rezil olur,ben seçime götürürüm bir hafta sonra hem şanim yürür hem de aday olurum, tekrar kazanırım!
Aday falan olma ihtimali yok.

Mustafa cengiz secimi ertelediginde demedigini birakmadi haziran da yapilacak diye secim

Ama hic sasirmadim

Attigi twitler den belli zaten durmadan tukurdugunu yalamis,neyi elestirdiyse hepsini tek tek gerceklestirmis

İbra günü söyledim, Elmas istese idari ibrasızlığı iptal eder seçime gitmezdi. Seçime gitmesi bence pozitifti.

23ünde seçim olabilecekken ve garip bir adam dava falan ederken 23ünde şak diye toplanmalıydı çoğunluk.

Sorsan hepsi büyük GSli ama çoğunluk oluşturulamıyor.
Bizim GK üyeleri tamamen twitter ergenleri gibi oldular artık. Bir konuda hassasiyet gösteriyorlar ama uygulamada eleştirdiklerinde daha alt seviyedeler.

Üstat bahsedildiği gibi övülen bir genel kurul iradesi olsa olurdu.

50-100 kişi çıkıp genel kurul iradesi diyor sürekli. Üyelerin %51ini seçimde toplayamıyorsak hele de böyle bir dönemde, ne işe yarıyor bu irade
İrade falan yok yahu bugün Hayri kozak Divan başkanlığı için siz belirleyin seçim tarihini 21-28 olarak başkana gönderin o tarihte yapılsın diye öneride bulundu. Bunun için 558 kişi mi ne olması gerekiyormuş salonda 315 kişi oldukları için bunu bile yapamadılar sözde çok önemli tarihi bir gündü güya bugün oysaki.

Salıya kadar istişare edilip ikna edilmeli.

Metin Öztürk mevzunun arkasındaki Burak Elmastır diyorsa çıkıp ispat etmeli.

50+ adamlar çocuk gibi kavga edeceğine oturup anlaşsınlar.

Bir kez daha söylüyorum ortada bütçe onayı yok, bu ortamda başkanlık kimseye bir şey kazandırmaz.

Salıya kadar istişare edilip ikna edilmeli.

Metin Öztürk mevzunun arkasındaki Burak Elmastır diyorsa çıkıp ispat etmeli.

50+ adamlar çocuk gibi kavga edeceğine oturup anlaşsınlar.

Bir kez daha söylüyorum ortada bütçe onayı yok, bu ortamda başkanlık kimseye bir şey kazandırmaz.
MÖ, başkanı tanımıyorum da dedi. Ya tükürdüğünü yalayıp özür dileyecek ikna etmek için ya da mecburen bekleyecek.

Geri
Üst Alt