OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI VE GÜNDEMİ
MADDE 28: Olağanüstü toplantı,
28.1) Yönetim Kurulu kararı,
28.2) Denetim Kurulunun yazılı isteği,
28.3) Kaydı açık üyelerin 1/5 (beşte bir)'inin yazılı isteği üzerine yapılır.
28.2 ve 28.3 fıkralarında belirtilen istekler üzerine Yönetim Kurulu en çok 21 (yirmibir) gün içinde Genel Kurulu olağanüstü toplantıya çağırmak zorundadır.
Yönetim Kurulu, Genel Kurulu toplantıya çağırmaz ise üyelerden birisinin başvurusu üzerine, mahalli Sulh Hukuk Hâkimi duruşma yaparak Kulüp üyeleri arasından 3 (üç) kişilik bir heyeti Genel Kurulu olağanüstü toplantıya3 çağırmakla görevlendirir.
Olağanüstü toplantı gündeminde toplantı istemini yapanların görüşülmesini istedikleri konulardan başka konu bulunmaz.
Olağanüstü toplantıda gündeme ilave ve değişiklik yapılamaz.
TOPLANTININ DUYURULMASI VE ÇAĞRI
MADDE 33: Genel Kurul toplantıya Yönetim Kurulunca çağrılır.
Genel Kurula katılacak üyeler en az 18 (onsekiz) gün önceden toplantı günü, saati, yeri ve gündemi ulusal bir gazetede duyurulmak, Kulüp merkezi ve sosyal tesislerinde ilan edilmek ve ayrıca Kulübün resmi web sitesinde üyelere duyurmak suretiyle toplantıya çağrılır.
imza mevzusu olursa yönetim en çok 21 gün içinde seçime çağırabiliyor diyelim son günü bekledi +18 o da 37 gün eder o yol ztn yaş
kafasına göre seçim için 18 gün yeterli
4-11 haziran imzaların toplanıp klübe yollanması bi ton işlem düşünülerek verilmiş bi tarih sn
@Hasan Çam ın dediği gibi. ama current durumda yönetimin o tarihi baz alması için bir sebep yok. kendi de dediği gibi 21-28 için almalı ki eşref ve metinden bu yönde msjlar gelecektir.