Burak Elmas: "En uygun kişinin Domenec Torrent olduğuna karar verdim"

Torrent bize uygundur değildir geldiğinde görürüz. Başkan doğru yapmıştır yanlış yapmıştır bu görece bir düşünce.

Ama insanların şunu anlaması lazım. Fatih Terim Galatasaray demek değildir. Evet en büyük başarılarımız onunla, güldük eğlendik zaman zaman çok acı çektik ama bu adamın yapısına uygun bir başkan ya da bir isim ne yazık ki camia içerisinde yok.
Nereye kadar gidecektik?
Çok boş eleştirler görüyorum. Çok boş söylemler görüyorum. Yapmayın.

Hiç bu kadar laf kalabalığına gerek yoktu.

Arkadaşlar tablo ortada. Geç bile alınmış bir karardır. Bundan sonraki sorumluluk, gelen hocamız ve sözüm ona "projemiz" olan futbolcularımıza değil, bana aittir. Başarısız olmam durumunda ben de gerekeni Galatasaray için yapacağım, deyip bitirecektin.

Aslolan GS diyoruz, yüz soru Terim odaklı idi. Evirip çevirip sordular da sordular. Ve BE'de o kadar mevkisinin altında eziliyor ki, kendine sürekli başkan sıfatını hatırlattı.

Popülist sosyal medya hesaplarının kurbanı olmuştur kulübümüz! Sosyal medya önemlidir ama bu kadar da değil!

Burak Elmas: "Domenec Torrent 6 aylık kısa bir çözüm değil. Hiçbir iyi teknik adam da bunu kabul etmez."

Yerinde bir hamle doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Sene sonu görürüz.

Tarihin en kötü başkanı ben bu kadarını beklemiyordum çok sinsi biri

İstifa et Twitter başkanı

Bu basın toplantısının yapılmaması gerekiyordu. Hangi kulüpte teknik direktöü gönderdikten sonra başkanın çıkıp basın toplantısında medyaya hesap verildiği görülmüş?

Ama bizde öyle bir güruh var ki Fatih Terim ne yaparsa yapsın asla gönderilemez, gönderilmesi teklif dahi edilemez, Fatih Terim'in üstüne laf bile söylenemez edasında ortalığı yangın yerine çevirdiler. Bakın bu kulübün çeşitli dinamikleri olsa da 1 tane başkanı vardır. Beğeniriz beğenmeyiz ama o koltukta oturan ve yöneten biri var. Şu toplantıyı yapmak zorunda bırakılması gerçekten üzücü. Neymiş sorulara cevap vermemiş? Abi zorunda mı? Cidden soruyorum siz o koltukta oturup böyle bir karar verseniz 3-5 tane gazeteci "Ehe başkanım Fatih hocayı neden görevden aldınız" dese "Sanane" demek geçer içinizden.
Takımın hali ortada, oyuncuların geliş(e)mesi ortada, oynanan oyun, yapılan seçimler ortada. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Fatih Terim bu takımın teknik direktörüydü. Görevine son verildi. Olay bitti.

Geri
Üst Alt