Burak Elmas: "En uygun kişinin Domenec Torrent olduğuna karar verdim"

By vizyonerler.

in3ZGrl.png
Onur duydum.

Bugünleri çok önceden gördük Eşref başkanı destekledik.İş işten geçtikten sonra Burak elmas istifa diyenler iki yüzlüdür.

"Terim de her başkan ile kavga ediyor yaaa" diyen bizler özellikle bu defa hocanın ne kadar haklı olduğunu sayın başkan Burak Elmas ın açıklamalarından sonra daha iyi anlıyoruz... Belki önceki yönetimlerde terim hatalıydı ama bugün net olarak kumpas olduğu belli oldu

Fatih hocayı göndererek kredi kazandı gözümde ancak yerine gelen hoca geçmişi itibariyle çok riskli bir tercih olmuş. Umarım tutar, destekleyelim bakalım.

Yok kuyu kazıldı yok hendek kazıldı
Kendi düştü Terim kuyuya. 25 milyon euroluk bütçenin 7 sini stopere verdirmeyecekti
Taylan ın Berkan ın yetersiz kalacağını ön görecekti
Bitti gitti arkadaş ya çok dedikodu sever milletiz ölmediya hoca bak Ahmet çalık genç yaşta rahmetli oldu bu kadar arabesk kafa iyi değil.
En azından b planı varmış
İki şikeci kuş daha hoca bulamadı misal

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 senedir her maç değişen 11, her maç değişen sistem, her transfer dönemi takımı yenileme, her maç kanser futbol. Bunları geçtim üstüne sadece Terimin inadı yüzünden oynayan saçmasalak adamlar. Ben başkan olsam 1 kelime açıklama yapmam Terimi kovmamak için açıklama yapmak lazım asıl, bu adamı neden takımında tutasın ki 50 kere kovulması lazımdı şimdiye.

Yav o kadar konuştu bir papa fıkrası anlatmadan gitti

Geri
Üst Alt