- 16 Haziran 2010
- 190.944
- 133.728
- 6.478
Burak Elmas: "Tüzüğümüze birebir uymaya gayret gösteriyoruz. İbra korkumuz yok, işimize devam ediyoruz."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu asla kabul edemem.Burak Elmas: "Işıtan Gün geçmiş yıllarda gençken attığı tweetler konusunda hatasını kabul etti, özrünü diledi. Konu kapandı. "
Makul ücret o yüzden dedim. Seri de lemina da iyi oyuncular beğenirim de 1-1.5 sene sonra kiraladığımız paralara transfer yapıyorsa orada bende atlatıyorum. Bir kulüp kiralama ücreti adı altında 15 milyon euroyu atmamalı. O kadronun yıllık maliyeti ekstra 40 milyonken o para yerine free adamları kovalasak hem kulüp hemde gelecek olarak kendimize büyük iyilik yapardık.Yani kaptanımız Arda yı falan düşününce kime ne paralar vermedik ki diyorum bazen ama Seri,Lemina gibi transferlerden beri kısa dönem bizimle olabilecek oyunculara uyuz oluyorum,bir de iyi çıkınca içimizde ukde olarak kalıyor.
Random sallıyor yav.e o bölgeye yine yabancı oyuncu alacaksın yerli alternatif yok ki
borçsuz kulüp saçmalığını bıraksınlar. aynı anda hem büyüme hem borçsuzluk matematiksel olarak mümkün değil.Burak Elmas: "Sosyal medyada 2 takipçi kazanmak için Galatasaray hakkında yalan haberler servis ediyorlar."
Burak Elmas: "Türkiye'nin ilk borçsuz kulübü olma hedefimiz var. Galatasaray'ın buradan çıkabilmesi için bazı şeyleri çok hızlı yapabilmemiz lazım ama biz bu yolun taşlarını döşemek, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmasının önüne geçmek istiyoruz."
Burak Elmas: "Galatasaray 1905 yılında kurulmuş, kültürü Osmanlı'ya giden bir kurumdur."
gaza gelende hiç mi suç yok?Twitter konusunda haklı. Bok çukuru gibi twitter Galatasaray hesaplarının yüzde 70 i ya paralı algı kasan hesaplar yada takipçi kasmak isteyen hatunlarla dolu. Saçma sapan yorumlar yapılıyor millette gaza geliyor.
Galatasaray Bir His Takımıdır.
bu biraz deterjan reklamı gibi olmuş."Futbolda bir sorun varsa Domenec Torrent sorununuzu çözer" dedi."