Burak Elmas, Haber Global'de Soruları Cevapladı

Burak Elmas: "Tüzüğümüze birebir uymaya gayret gösteriyoruz. İbra korkumuz yok, işimize devam ediyoruz."

Burak Elmas: "Galatasaray'ın menajer rakamlarını açıklaması neden siyasi bir hamle olsun? Siyasi bir hamle olsa suçlama yapardım. Kötü niyetli, gelecekle ilgili hiçbir kaygısı olmayan insanlar yanlış bilgiler servis ediyorlar."

Burak Elmas: Bankalarla yapılan anlaşmanın sorumluluğu var, en çok kendi kendimize şikayet ettiğimiz şey zaman. Keşke biraz daha hızlı gitse.

Yani kaptanımız Arda yı falan düşününce kime ne paralar vermedik ki diyorum bazen ama Seri,Lemina gibi transferlerden beri kısa dönem bizimle olabilecek oyunculara uyuz oluyorum,bir de iyi çıkınca içimizde ukde olarak kalıyor.
Makul ücret o yüzden dedim. Seri de lemina da iyi oyuncular beğenirim de 1-1.5 sene sonra kiraladığımız paralara transfer yapıyorsa orada bende atlatıyorum. Bir kulüp kiralama ücreti adı altında 15 milyon euroyu atmamalı. O kadronun yıllık maliyeti ekstra 40 milyonken o para yerine free adamları kovalasak hem kulüp hemde gelecek olarak kendimize büyük iyilik yapardık.
Mevcut transfer sistemini oyuncu bazında başarısız bulsam da mentalite olrak başarılı buluyorum.
Şöyle ki berkan, nelson transferlerini parası hariç başarılı buluyorum bu iki oyuncuyu da bir önceki transfer bedellerine transfer edebilmek mesele. Scout var diyoruz ve 6 ay önce neredeyse bedava gelen adamı 4 milyona almak başarısızlıktır benim gözümde başarılı scout diye kimse demesin.

Arda'dan allah razı olsun , kurtardı bizi kendisini izlemekten.

Burak Elmas: "Sosyal medyada 2 takipçi kazanmak için Galatasaray hakkında yalan haberler servis ediyorlar."

Burak Elmas: "Türkiye'nin ilk borçsuz kulübü olma hedefimiz var. Galatasaray'ın buradan çıkabilmesi için bazı şeyleri çok hızlı yapabilmemiz lazım ama biz bu yolun taşlarını döşemek, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmasının önüne geçmek istiyoruz."

Burak Elmas: "Galatasaray 1905 yılında kurulmuş, kültürü Osmanlı'ya giden bir kurumdur."
borçsuz kulüp saçmalığını bıraksınlar. aynı anda hem büyüme hem borçsuzluk matematiksel olarak mümkün değil.

Twitter konusunda haklı. Bok çukuru gibi twitter Galatasaray hesaplarının yüzde 70 i ya paralı algı kasan hesaplar yada takipçi kasmak isteyen hatunlarla dolu. Saçma sapan yorumlar yapılıyor millette gaza geliyor.

Galatasaray Bir His Takımıdır.
gaza gelende hiç mi suç yok?

Ya burak kes git issizlik maasin yatmis mi onu kontrol et ayin 1i

He aynen borçsuz kulüp. Cay ocagi disinda bir sey yönetmemiş adam koca kulübü borçtan arındıracak. Bunun palavralarını hala yiyenler olması gelecek adına içimi senlendiriyor.

Bize tepki gösterebilirsiniz , oyunculara tepki göstermeyin diyor.

Burak Elmas: "Domenec Torrent sürecinde Pep Guardiola ile konuştum. Pep vasıtasıyla görüştüm zaten. "Futbolda bir sorun varsa Domenec Torrent sorununuzu çözer" dedi."

Burak Elmas: "Torrent, benim çok fazla detaylı görüşerek karar verdiğim bir hoca. Hem Torrent'in taktik bilgisine hem de yardımcılarına güveniyorum. Sonuna kadar arkalarındayım."

Reyis peple aksamlari facetime yapiyor. Salla babam salla.

Ne anlattığını kendisinin bile bildiğini düşünmüyorum

Burak Elmas: "İlk gittiğim maç Galatasaray - Fenerbahçe maçı, İnönü Stadı'ndaydı. Babamı zor ikna edip götürtmüştüm. 5-6 yaşındaydım."

Burak Elmas: "Ben çocukken Trabzonspor ve Beşiktaş kapışırlardı şampiyonluk için. O dönemde Galatasaraylı oldum. Futbolla çok ilgili olan bir aile değildik. Biz ilkokullarda falan çok azınlıktık. Şimdilerde ise ağırlıklı olarak Galatasaraylı var."

Geri
Üst Alt