- 16 Haziran 2010
- 190.933
- 133.719
- 6.478
Burak Elmas: "Okan Buruk'u getirmem diye bir demecim olmadı."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle var. Ancak gaye Galatasaray ise önce destek versin o hesaplar Galatasaraya. Sonuç itibari ile gaza gelende de buna sebep olan yönetimde de hata gırla.gaza gelende hiç mi suç yok?
Hala hasta mıymışBurak Elmas: "Sevgili Okan Buruk zor zamanlar geçiriyor. Oğlu zor bir hastalıkla mücadele ediyor. Bu zor zamanlarda ona da destek olmamız lazım. Kendisi çok iyi bir Galatasaraylı. Bu konuyu fazla deşmemek lazım."
valla gayenin galatasaray oldugunu hic sanmıyorum. iş ticarete dönmüş tamamen hicbiri samimi degil.Kesinlikle var. Ancak gaye Galatasaray ise önce destek versin o hesaplar Galatasaraya. Sonuç itibari ile gaza gelende de buna sebep olan yönetimde de hata gırla.
Galatasaray Bir His Takımıdır.
Sensibile gelecek yildiz adaylari bulsun diye gorevlendirilmis.Köyü soruların sorulduğu bir program oldu. Merak ettiğim çoğu şey sorulmadı. Sensible neye göre seçildi ve şu an gelecek sezon için çalışmalara başladı mı? Alt yapıya yatırım yaptık gibi bir şey söyledi nasıl bir yatırım yapıldı? Kemerburgaz tesisleri ne durumda? Scout sistemini geliştirme yada değiştirme planı var mı? BB ödemeleri nasıl yapılacak bunun için bir çalışma var mı? Bunlar gibi Galatasaray'ın gerçek sorunlarını sormak varken hala Terim- Gedson soruları çok saçmaydı.
Hehe inandıkmıTorrentle uzun yıllar devam ediyoruz.
Ben 3 dk dayanabildimİzleme gafletinde bulunmuyorum