Burak Elmas, Haber Global'de Soruları Cevapladı

Burak Elmas: "Sevgili Okan Buruk zor zamanlar geçiriyor. Oğlu zor bir hastalıkla mücadele ediyor. Bu zor zamanlarda ona da destek olmamız lazım. Kendisi çok iyi bir Galatasaraylı. Bu konuyu fazla deşmemek lazım."

Burak Elmas: "Sevgili Okan Buruk zor zamanlar geçiriyor. Oğlu zor bir hastalıkla mücadele ediyor. Bu zor zamanlarda ona da destek olmamız lazım. Kendisi çok iyi bir Galatasaraylı. Bu konuyu fazla deşmemek lazım."
Hala hasta mıymış :( Allah şifa versin

Burak Elmas: "Herhangi oyuncumuzla ilgili resmi bir teklif gelmedi. Kerem bizim için çok önemli. Biz, oyuncularımızla 5'er senelik kontratlar imzaladık. Yurtdışından bir teklif gelmesi, oyuncunun yurtdışına gitmesi ve Galatasaray'ın çıkarları uğruna bir teklif gelmesi lazım."

Kesinlikle var. Ancak gaye Galatasaray ise önce destek versin o hesaplar Galatasaraya. Sonuç itibari ile gaza gelende de buna sebep olan yönetimde de hata gırla.

Galatasaray Bir His Takımıdır.
valla gayenin galatasaray oldugunu hic sanmıyorum. iş ticarete dönmüş tamamen hicbiri samimi degil.

diger taraftan bir yorumla gaza gelecek kadar manipulasyona acık biri yarın baska bir yorumla tam ters tarafa gider. o yuzden o kitlenin tepkilerini cok ciddiye almıyorum.

yabancı sınırına ikna olmuş. 8 yabanci da kalsın diyemiyor. bu lig izlenmemeli zaten. izlenmemesi içinde herşey yapiliyor

Tamamen campos isminin arkasina saklaniyor, sanki adami sd olarak getirdi.

Danisman manisman bos is ayda 1 goz boyamaya gelir mac izler o kadar. Gedson gibi adam icin 1.5 m bulamayan adam konusmasin pek fazla

torrent için "sonuna kadar arkasındayım" demesinin hiç bir anlamı yok - zira o şekilde konuştuğu FT'yi de ince operasyonla yolladı bakınca.

Şimdi 2 galibiyet vs zaten aksi bir şey demez TV'de Torrent için

Kötü soruların sorulduğu bir program oldu. Merak ettiğim çoğu şey sorulmadı. Sensible neye göre seçildi ve şu an gelecek sezon için çalışmalara başladı mı? Alt yapıya yatırım yaptık gibi bir şey söyledi nasıl bir yatırım yapıldı? Kemerburgaz tesisleri ne durumda? Scout sistemini geliştirme yada değiştirme planı var mı? BB ödemeleri nasıl yapılacak bunun için bir çalışma var mı? Bunlar gibi Galatasaray'ın gerçek sorunlarını sormak varken hala Terim- Gedson soruları çok saçmaydı.

Köyü soruların sorulduğu bir program oldu. Merak ettiğim çoğu şey sorulmadı. Sensible neye göre seçildi ve şu an gelecek sezon için çalışmalara başladı mı? Alt yapıya yatırım yaptık gibi bir şey söyledi nasıl bir yatırım yapıldı? Kemerburgaz tesisleri ne durumda? Scout sistemini geliştirme yada değiştirme planı var mı? BB ödemeleri nasıl yapılacak bunun için bir çalışma var mı? Bunlar gibi Galatasaray'ın gerçek sorunlarını sormak varken hala Terim- Gedson soruları çok saçmaydı.
Sensibile gelecek yildiz adaylari bulsun diye gorevlendirilmis.

İzleme gafletinde bulunmuyorum

Pep,torenti almayin mi diyecekti

Demekki peple tanisiyo olsaydim ben td oluyodum

Çok şey söylüyor ama cevapların hiçbirine net cevap vermiyor bu adam. Top çeviriyor sadece. Gedsonu niye almadın diye soruyor gelecek sezonun planlaması diyor kimi alacaksın kaliteli Türk orta saha? Yine yabancı bulacaksın yine dünya para vereceksin. Galatasaraysın sen belki tutar diye 20 lik 2 adam transfer edemezsin oraya.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Şimdi aklıma geldi bunun en guldugum kolpasi bu daha henüz adayken avrupa ligi muhabbetleri ciktiginda hemen atlamıştı avrupa ligine katılım icin üst düzeyde görüşmeler yapıyoruz falan diye hahahaha. Çok garip bir insan.

Geri
Üst Alt