- 11 Aralık 2009
- 17.359
- 10.351
- 1.838
1. Hocamızın olduğu yerde bir başkasının transferde inisiyatif kullanması mümkün mü sence? Kabullenmek zorunda kalsa bile fitil fitil burnundan getirir eninde sonunda alimallah!..Katılıyorum renktaş ama benim BElmas konusunda kızdığım nokta;
Marsilya maçı galibiyeti öncesi ve gruptan çıkma dönemimiz sırasında genç oyuncular beğenildiği için piyasaya kendisi veya yönetim tarafından
"Fatih Hoca, Morutan istemedi, Ghezzal'ı istedi, Boey yerine Larsen; Cica yerine Stanciu istedi. Başkan genç diye onları aldı." haberleri pompalattılar. Terim o dönem bu oyuncuları oynatmıyordu, şimdi tam tersi olunca Terim aldırdı işine döndü olay. Beraber aldık demiyorlar buna kıl oluyorum. Terim en başından beri tecrübeli isimler de istiyordu, PvA hariç kimse alınmadı. Neden? Yönetim 1 milyon € üzeri maaş vermek istemedi. Terim de kabul etti. Transferlerden tek bir kişi sorumlu değil bence. 1.Terim'e tek başına kadro yapmasına müsaade etmek de doğru değil. 2.Bir Teknik Direktör 50 tane lig nasıl izleyebilir? Romanya-Danimarka-Fransa ligini harmanlayabilsin. Yoksa bieeysel anlamda bu oyuncular bir önceki takımlarında yaptıkları genç transferleri parlatan, bizim de imrendiğimiz takımlar tarafından izlenen isimlerdi.
2. Hocanın Dünya futbolunu ve futbolcularını izlemek gibi bir kaygısının ve ekstra mesai harcamasının sözkonusu olduğunu zannetmiyorum. Hagi-Popescu ile muhabbet edip iki Rumen futbolcuya yatırım yaptırtması tesadüf değil diye düşünüyorum.
Her şeyi geçtim; TS un sezon boyunca transfer ettiği onca futbolcudan daha fazla maliyetle transferler yapmış bir takımın orta saha hattının Taylan-Berkan-Cicaldau, alternatiflerinin de Aytaç-Emre Kılınç-Assuncao-Alpaslan olmasının mantıklı bir izahı olabilir mi?!..