Cengiz: "Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum"

bugün açıklama yapmasaydı herkesin takdir ettiği bir başkan olarak anılacaktı resmen kariyerini çöpe attı

Başkanı severim kendisine de şifa dilerim. Fakat gider ayak Fatih hocaya sallaması hoş değil.

Abdürrahim ve Yusuf'a gelecek olursak yatacak yerleri yok bu hainlerin. İki taraflı oynayıp, hoca ile başkanın arasını boz sonra adaylık için uğraş. Hainler.

Ulan tamam devam etme sanki sen başkan olacaksın.

Bu kadar olay olmuş çıkmış şimdi konuşuyorsun.

Ulan iki dakika cesaretli olsaydın da hoca görevdeyken kovabilseydin.

En azından Ünal Aysal bu cesareti gösterdi. Senin gibi korkak davranıp arkasından konuşmadı.

Topunuzun Allah belasını versin. Zaten 3 günlük ömrün kalmış hala car car konuşuyorsun.

""Terim Onursal Başkan gibi"" Bence bu söz o kadar doğru ki,kendisi sadece Hoca'lik yapsa inanin şu an farkli şeyler konuşuyorduk, Ünal Aysal bunu yillar önce söylemişti, Terim kendisini kulübün sahibi gibi görüyor, bu kulübün tek sahibi taraftardır, ünlü düşünürün dedigi gibi ,"""Sen sadece Elemansın"""

Bu takımın CL ön elemesi var. Takım hocasız. Mevcut Başkan idareten koltukta. Gelecek yeni yönetim ise Terim ile çalışacak.

Peki bu durumda Mustafa Cengiz denen adam, kendi egosuna mı konuştu yoksa Galatasaray menfaatine mi?

Oğlunu da alsın Ali Koç'a kahve içmeye gitsin. Galatasaray'ı nasıl bir çıkmaza soktuğunu anlatıp gülsünler.

şu açıklamaların hepsinin başına ali koç yazın kimse şaşırmaz düşünün kimler yönetiyor bizi

Başkanı severim kendisine de şifa dilerim. Fakat gider ayak Fatih hocaya sallaması hoş değil.

Abdürrahim ve Yusuf'a gelecek olursak yatacak yerleri yok bu hainlerin. İki taraflı oynayıp, hoca ile başkanın arasını boz sonra adaylık için uğraş. Hainler.
hoca baskana gider ayak sallarken bir karsilik vermeyecegini mi sandın cengonun olm. Peygamber sabrı var herifte yaw. Arda mevzusundan beridir eziyor herifi.

Mevcut genel kurul her seferinde daha kötü yonetim cikarabiliyor müthiş basari. Gelenden de umit yok bu yuzden

k.OÇ' un kankası cengiz görevini tamamlamıştır.

yazıklar olsun

Uyelikten ihrac edilmesi icin taraftar twite basladi

generkurulun oldugu gün eğer gelirlerse çok küfür yiyecekler hepsi liseliler sevmiyordu zaten şimdi gençleride karşısına aldı

Soylediklerine kismen katiliyorum. Fakat yakisani yapip birakmasi ya da secim ertelenirse kendisi gibi teriminde gorev suresinin uzamasi en uygunu. Secime girmiyor ztn, yeni yonetimin alacagi kararlara karismamali. Bunları yapmıyorsa hastaligi falan önemsenmeden ihraç edilmeli.

Geri
Üst Alt