Cengiz: "Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum"

Mustafa Cengiz yatarken dua ediyor pandemi devam etsin de seçimi iptal edip biraz daha koltukta oturayım diye, o kadar tiksindim ki adamdan tavırları falan yapmacık biri. Allah bilir bu foruma da girip okuyordur hakkımda ne yazıyorlar diye, başkanım okuyorsanız lütfen gidin evinize ailenizle vakit geçirin kimse sizin egonuzu çekmek zorunda değil.

Mustafa Cengiz zaten başkan olamayacak bence çekilip istirahat etsin sağlığına tam kavuşsun ailesiyle mutlu şekilde geçirsin günlerini ama ilerde herkes mustafa cengiz haklıymış diyecek iş işten geçecek adayları görünce nerede kemirgen yolsuzluk yapacak tip var hepsi aday 2 sene sonra kulübü borca sokup kaçacak hepsi teknik ekipte dahil, Canaydın aynısını yaptılar parasını ve sağlığını kaybetti ünal aysal a yaptılar bu cehaletle uğraşılmaz dedi gitti ama birisi servetine servet kattı kulüp üzerinden ona birşey olmaz, aynısını mustafa cengiz e yapıyor ama dişli çıktı başkan zaten 1-2 sene sonra en fanatik biatcısı bile arkasında durmayacak

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeter artık Ft’nin hem maaş alıp hem kulübün patronuymuş gibi davranması. Ft hakkında ne dediyse doğru demiş. Hem para alacaksın, hem milleti bilmem nerenin kılı yapacaksın, hem başarısız olacaksın, hem de yağ gibi üste çıkacaksın.

niye zengin başkan istendiğinin cevabı mustafa cengizdir. çulsuzsan herkese gebesindir anlayan anlamıştır ne demek istediğimi. fatih terim' e çattı diye m. cengiz övecek de değilim fatih terim'i de övecek değilim. fatih terim galatasaray' ın maddi durumuna bakınca artık lükstür. tr' de ali koç dışında kimse kimseye istediği transferleri yapamaz bitti o devir. sen kadrondan bir iki oyuncuyu parlatacaksın ki satılsın o parayla transfer yapasın. başkan adaylarına 200-300 milyonla gelin demek zaten sıkıntıyı özetliyor. marcao dışında para edecek oyuncun yok şu anda. yani sıfırdan kadro yapılanmasına gireceğiz. mevcut kadro yetersizliğinden yönetim de hoca da suçludur. benim için farkları yok. m. cengiz kendi gemisini yürütmenin derdindeydi, fatih terim desen kalbi ege de kalmış, takıma futbol oynatayım diye derdi yoktu.
Renktas oyuncu satma kismina şunu eklemem gerekiyor. Bu yönetim en kotu oyunclarin bile çatır çatır satıldığı piyasada oyuncu satamadi. Beceremediler yani onyuzden bu konuda yüklenme doğru olmaz

niye zengin başkan istendiğinin cevabı mustafa cengizdir. çulsuzsan herkese gebesindir anlayan anlamıştır ne demek istediğimi. fatih terim' e çattı diye m. cengiz övecek de değilim fatih terim'i de övecek değilim. fatih terim galatasaray' ın maddi durumuna bakınca artık lükstür. tr' de ali koç dışında kimse kimseye istediği transferleri yapamaz bitti o devir. sen kadrondan bir iki oyuncuyu parlatacaksın ki satılsın o parayla transfer yapasın. başkan adaylarına 200-300 milyonla gelin demek zaten sıkıntıyı özetliyor. marcao dışında para edecek oyuncun yok şu anda. yani sıfırdan kadro yapılanmasına gireceğiz. mevcut kadro yetersizliğinden yönetim de hoca da suçludur. benim için farkları yok. m. cengiz kendi gemisini yürütmenin derdindeydi, fatih terim desen kalbi ege de kalmış, takıma futbol oynatayım diye derdi yoktu.

Katilmadigim yerler var.

Mesela; Hoca oyuncu parlatti diyebiliriz. Marcao, Luyindama, Feghouli, Belhanda ilk aklima gelenler... Son ikisi tamam kendisini gosterme derdinde degil ancak belirli piyasalari varken dahi bu oyunculari satamayan bir yonetimden bahsediyoruz. Fener sacma sapan adamlari, ne sekilde olursa olsun, cok iyi rakamlara satabilmisken sen birak sat,ayi ustune yuk olusturuyorsun. Hoca zaten istemedigini soylemis bazi isimleri bunlari dahi satamadilar. Gomis; bedava denilebilecek rakamlara satildi. Bence Fernando'da keza boyle. Parlayan oyuncular oldu ancak satacak yonetim/yonetici de yoktu. Ama suna da katiliyorum, sifirdan kadro kurulacaksa bunun icin sermaye gerekiyor ve bence artik bunu yapmamaliyiz. Hoca'nin da bu noktada hatasi var. Daha dusuk butceli ancak gelecek vaadeden isimlere yonelmeliyiz. Akababa vs.. bunlarin hepsinin maaslari cok cok dusuk rakamlara indirilmeli.

Edit: hemen benden once diger bir rentas ayni konuya deginmis. Oyuncu satamadik iki+iki = dort. Sattiklarimiz da cerez parasi cogunlukla.

Başkan da hoca da acayip inatçı ve kindar, sürtüďmeleri yüzünden şampiyon olamadık, onu geçtim kemoterapi almaya tekrar başlamış yazık be sağlığına sezon bitti hala kavga ediyorlar. Bırak git sağlığınla ilgilen neyin inadı bu

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim'i beğenin beğenmeyin; Başkan adaylarının tamamı Fatih Terim ile devam edileceğini söyledikten sonra bu adamla sözleşme yapmamak, Terim'in belirlediği liste için transfer çalışmalarına başlamamak Galatasaray'a ihanettir. 1 ay sonra seçim olacak gideceksin. Yaptığın sadece kendi kırgınlığın için Galatasaray'a zarar vermekle kalacak Sayın Cengiz.

Geri
Üst Alt