Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.917
- 10.186
- 2.168
Çok haklısın Muradım beton yetmezimBotafogolular gece duvar örüp psgyi yenmişti hatirlarsin azizim amele yanığım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok haklısın Muradım beton yetmezimBotafogolular gece duvar örüp psgyi yenmişti hatirlarsin azizim amele yanığım![]()
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ilk pozisyonu cok iyi cikardi.Takımda eleştirilecek son adamdı. 1 golde kesin hatası vardı. Diğer golde ise Merino'mu çok iyi şut çekti yoksa kaleci mi hatalıydı şu an karar veremedim. Onun dışındaki pozisyonlarda zaten her kaleci yerdi.
Hala ŞL diyen var alkmar bile bize aynı tarifeyi yapıyordu sistemin yok 45 senedir aynı nord fnere 6 attı daha geçen sene herkes aynı b.k.. hızlı ayağa oynayan her takım yapıyor bunu işte.. 3 libero koysan ne olacak? Kalede 2 kaleci olsa yine 6 olurdu maç ki 10 olabilirdi..
Yok yav ne iyi takımı baksana foruma göre bombok takimmis İspanya. Dünya kupasında gruptan cikarlarsa opsunler basina koysunlarmisZaten yenebilicegimiz yoktu su an dünyanin en iyi takimini ama bu sekil ve skorla degil.
Biz alan daraltamadik yav. Herifler dokunmadan pas yaptırdık. 6 gole kadar 3 faul yapmisizSkorun Uğurcan ile bir alakası yok. Kalede kötü kaleci olsa 9-10 olurdu. Arada çok büyük bir siklet farkı var, çok büyük bir kalite farkı var. Herifler orta sahada Pedri ile oynuyor sen İsmail ile, herifler forvette Yamal ile oynuyor sen sığıroğlu ile.... Bu oyuncu farkı, zihniyet farkından bahsetmiyorum bile. Skor yine insaflı bence.
Torera, Lemina, İlkay, Sara ayarında topçu yok milli takımda.bu maçla bizim şl maçlarını nasıl karşılaştırıyosunuz anlamadım bizim ortasahamız bu kadar ezilmez ve dünyanın aktif en iyi 5 santraforundan birine sahibiz
davinson gibi bi stoperde yok singo'nun da gelmesiyle savunma hattıda taş gibi oldu bi tam takım görelimTorera, Lemina, İlkay, Sara ayarında topçu yok milli takımda.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi