Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.831
- 102.011
- 5.238
İstifasını sunacak kimse de yok galibaHadi oradan madem öyle defol git. Kim silah zoruyla takımı verdi sana?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstifasını sunacak kimse de yok galibaHadi oradan madem öyle defol git. Kim silah zoruyla takımı verdi sana?
Tazminat kaç yıllık?Aynı taktiği iş yerimde uygulasam tazminat kapar mıyım acaba
Niye Burak hala başkan değil mi? Sunsun ona.İstifasını sunacak kimse de yok galiba
Burak tatildeNiye Burak hala başkan değil mi? Sunsun ona.
Tamam takım dandik falan olabilir kendi segmentine göre de Konya Karagümrük ten falan da dandik değildir.
Ah hocam ah!Şu transferleri devre arası yaptiracaktin Pena gibi.Bu gidişle ne yönetim ne de teknik heyet kalırdı,Türk futbolunu tanımadığın o kadar belli ki!Domenec Torrent: "Aklımızda olan iyi futbolcular için geç kalmış durumdayız. Şimdi onlar başka takımlara imza atacaklar. Galatasaray'dan sıkılmadım ama durumdan sıkıldım!"
Hayri Reis mıhlanmış. Nasıl ahberdisin sen tek kelime etmiyorsun!Fizik olarak iyi durumdaymisiz 35 yas ort olan sivas rahatca saplayip gidiyor ama.
Arastirma halindeyimHayri Reis mıhlanmış. Nasıl ahberdisin sen tek kelime etmiyorsun!
Maça yenilirsek küfür demişti yenilince küfretti galiba mıhlanma sebebi o olabilir.Hayri Reis mıhlanmış. Nasıl ahberdisin sen tek kelime etmiyorsun!