- 23 Aralık 2019
- 9.414
- 5.986
- 1.173
Alooooo başkan. Emir mi aldınız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aksi mümkün mü? Gözü dönmüş maviş oligark alenen tehdit etti adamı, başkan dahil yönetimden biri bile arkasında durmadı, sahip çıkmadı.Doğru söyleyin. Gelen bir telefonla mı erden timur'un üzerine oynadınız. Akıllara bu soru geliyor
Siyasi görüşü veyahut politik duruşu beni ilgilendirmez zaten tam zıt noktadayım ama 3 yıl önce gelmesini "köprüden önce son çıkış" olarak nitelendirmiştim. Bugün hala arkasındayım gördüğünüz gibi RTE kendisine geçmiş olsun diyor. Kendisi avrupa kupası dışında Faruk Süren dahil tarihimizin en iyi başkanıdır. Uzun ömürleri olsun umarım bir dönem daha devam eder.
Başlığında isminin yanına büyük başkan ifadesinin hala gelmemiş olması skandal
Az susunBurası Galatasaray
Osimhen ve sane alsan bile eleştirilerin.Sag bek,kaleci stoper ve İlkay nerede sayin başkan..
Git başka yerde oyna ali akman ya..millet sana mı soracak susup konuşmayı..Az susun
sus sus kaleci alamayan başkanı savunma banaGit başka yerde oyna ali akman ya..millet sana mı soracak susup konuşmayı..
Yürü git ali akman istiyordun..sane osimhen izliyorsun..kaleci alacağız..size Burak elmas müstahak..sus sus kaleci alamayan başkanı savunma bana
he he alacaz alacaz. Yol ve desisde yaptı di mi yiğenimYürü git ali akman istiyordun..sane osimhen izliyorsun..kaleci alacağız..size Burak elmas müstahak..