Dursun Özbek | Başkan

Yarın akşam anlayacağız şampiyonluğu satıp satmadığını. Komplo filan değil transfer olmadan kapanırsa fenerin şampiyonluğu için anlaşılmış diyeceğiz başka ihtimal yok.

Ve yarın akşamdan sonra belki de sen o koltukta oturamayacaksın.

Net olasak senenin içine sıçtınız gibi durmakta. AAA bir bakıyorum ne tesadüf 2024-2025 transfer döneminin aynısı tek fark osimhen gibi bir fırsatı gardi diye bir herif yaratıp getiriyor.

Nasıl denk geliyor bunlar yav çok acayip dimi.

Doğru söyleyin. Gelen bir telefonla mı erden timur'un üzerine oynadınız. Akıllara bu soru geliyor
Aksi mümkün mü? Gözü dönmüş maviş oligark alenen tehdit etti adamı, başkan dahil yönetimden biri bile arkasında durmadı, sahip çıkmadı.

Şu son 3 şampiyonluğun en büyük mimarlarından biridir Erden Timur. Onun zamanlarındaki yokluktan bir omurga çıkardı. Yanlış transferleri de oldu ama omurgayı o kurdu. En eleştirildiği zamanda bile 9 milyona Davinson Sanchez çekti bu adam. Mevcut ekonomik koşullarda kendisi olsaydı Galatasaraylılar için çoktan bayram yerine dönmüştü ortalık.

İçimizdeki hainler varken Galatasaray'ın düşmana ihtiyacı yok.

Ak abilerinden telefon alıp kobanililerin transferine onay veren “adam” yarın gelecek başka bir telefon ile futbolcusunu da satar şampiyonluğu da.

Siyasi görüşü veyahut politik duruşu beni ilgilendirmez zaten tam zıt noktadayım ama 3 yıl önce gelmesini "köprüden önce son çıkış" olarak nitelendirmiştim. Bugün hala arkasındayım gördüğünüz gibi RTE kendisine geçmiş olsun diyor. Kendisi avrupa kupası dışında Faruk Süren dahil tarihimizin en iyi başkanıdır. Uzun ömürleri olsun umarım bir dönem daha devam eder.

Başlığında isminin yanına büyük başkan ifadesinin hala gelmemiş olması skandal

Burası Galatasaray
Osimhen ve sane alsan bile eleştirilerin.Sag bek,kaleci stoper ve İlkay nerede sayin başkan..
Az susun

Son hamleleri ve hamlesizlikleri akıl alır gibi değil.
Şampiyonluğu sat desen bunları yapar anca.

Çok işkillendim.

Bu kulübün başkanı fatih terim olsaydı kaan ve berkanla oynamamıza bile ses etmezdim ama bu dursuna bir gram güvenmiyorum bu adama telefonda gelir ses kaydıda gelir her şey gelir başımızdaki 3 lünün net galatasaraylı olduğuna inanmıyorum ben.

Dursun özbek 2015-2017 yıllarındaki kişi hâlâ. Tek farkı erden timur ve kavukçu gibi zengin adamlara futbolu emanet edip yükü ve sorumluluğu üzerinden atması bu dönemde

Geri
Üst Alt