Sezon başından beri yapılan bütün şüphe götürmeyen yanlışları video şeklinde izleteceksin yan tarafa da bir tane sayaç koyacaksın kimin aleyhine kaç hata yapılmış diye. Gerekirse 3 4 saat bütün pozisyonları izleteceksin. Çok mu zor şunu yapmak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Di mi? Bağırmak, çağırmak lazım. Ne dediğinin önemi yok bağırsın da yeter. Yorumları okudukça ülkemizin neden bu halde olduğunu daha net anlıyorum.Ne anlatıyor bu 'ya bu dil ile anlatırsan ne anlar bundan yok abi bi cacık olmaz bunlardan
kimse bağrıp çağırsın demiyor. belgelerle,görüntülerle, suçluların ismini vererek sert tonda konuşulmalı. bağırmadan çağırmadan da sert konuşulup hak savunulabilir, tam tersi bağırıp çağırmak acizliktirDi mi? Bağırmak, çağırmak lazım. Ne dediğinin önemi yok bağırsın da yeter. Yorumları okudukça ülkemizin neden bu halde olduğunu daha net anlıyorum.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O vasifsizin kimse adamı olamazBomboş bi açıklama yine
Bu yönetim ali koçun adamımıdır diye derin düşüncelere daldım şu sn itibariyle
Masada güçlü iddiası yok zaten. Güçlü olmak gibi bir amaçta olmamalı zira adalet sağlansın, sahada güçlü olmak hedef bu.Masada güclüyüz aynen aynen![]()
Yav "Lale Orta istifa edecek. O şahıs o koltukta oturduğu sürece biz bu ligi bu şekilde bitirtmeyeceğiz" şeklinde açık açık isim vermek ve açıklama yapmak bu kadar mı zor ? Lale Orta'ya "Sayın Lale Orta" diye hitap ediyor adam. O kelimeyi duyunca kapattım yayını. Kimse bağırsın demiyor ama bu şekilde hak savunulmaz!Di mi? Bağırmak, çağırmak lazım. Ne dediğinin önemi yok bağırsın da yeter. Yorumları okudukça ülkemizin neden bu halde olduğunu daha net anlıyorum.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haksızmıyım izledinmi toplantıyıO vasifsizin kimse adamı olamaz
Ülkemiz o yüzden mevcut durumda. Bunun değişmesi lazım. Artık insanlar, nasıl dediğine değil ne dediğine bakmalı. Bu şekilde gelişiriz yoksa her alanda geri gitmeye devam ederiz.Türkiye de kim daha çok bağırırsa o haklı sayılır maalesef.
Hükümet ile arayı iyi tutmak Galatasaray’ın haklarını savunmaktan daha önemli tabiki.