Dursun Özbek: "Kendi lehlerine yapılan hataların üstünü kapatmak için maçın devre arasında açıklama yapıyorlar"

Sezon başından beri yapılan bütün şüphe götürmeyen yanlışları video şeklinde izleteceksin yan tarafa da bir tane sayaç koyacaksın kimin aleyhine kaç hata yapılmış diye. Gerekirse 3 4 saat bütün pozisyonları izleteceksin. Çok mu zor şunu yapmak?

Bence bu sekilde aciklama bilerek yapıldı cunku fbnin hemen cevap vereceğini bildikleri icin yarın guzel bir kapak gelecektir yem bu konuşmalar

Açıklamaların son beş dakikasına yetiştim. Beklediğim şey, ligin sonunda şampiyon bile olsak, bu sezonu UEFA'ya taşımak demeleriydi. Hem JJ'nin maçlar sahada kazanılmıyor, masa başında dediği beyan ve VAR kayıtlarının açıklanması için...

Toplantıyı dinlemeyenler için özet geçeyim; "Sayın Lale Orta, Sayın MHK, Sayın Rakiplerimiz"..

Galatasaray'a apaçık cephe almış ve operasyon çeken MHK başkanına Sayın diye hitap edilen toplantı. Ne desem boş. Bunlardan masaya yumruğunu vurmasını bekleyen renktaşlarım için üzgünüm.

Erden Timuru neden konusturmuyoruz sizce ? Lig zaten bitiyor kaybedecek hiçbir şeyi yok onunda kulubunde

Ulan 10 saniye önce millete kimden korkuyosunuz konuşun diye çıkışıp konuşma bitince korkundan soru alamıyosun hedef göstermemek,istifaya davet etmemek için

Eşrefciyim artık istifa et yol al

3 tane transfer yapınca büyük başkan dedikleri adamın açıklamalarına bak koskoca camianın 2 gündür düştüğü duruma bak kardeşim rahmetli özhan başkan bile bu hakem düdüğünü asacak dedi adama astırdı biraz cesaretli olun şu camianın gücünü kullanın hem ayranım dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın tarzı açıklamalar beni kesmiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Di mi? Bağırmak, çağırmak lazım. Ne dediğinin önemi yok bağırsın da yeter. Yorumları okudukça ülkemizin neden bu halde olduğunu daha net anlıyorum.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kimse bağrıp çağırsın demiyor. belgelerle,görüntülerle, suçluların ismini vererek sert tonda konuşulmalı. bağırmadan çağırmadan da sert konuşulup hak savunulabilir, tam tersi bağırıp çağırmak acizliktir

Di mi? Bağırmak, çağırmak lazım. Ne dediğinin önemi yok bağırsın da yeter. Yorumları okudukça ülkemizin neden bu halde olduğunu daha net anlıyorum.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav "Lale Orta istifa edecek. O şahıs o koltukta oturduğu sürece biz bu ligi bu şekilde bitirtmeyeceğiz" şeklinde açık açık isim vermek ve açıklama yapmak bu kadar mı zor ? Lale Orta'ya "Sayın Lale Orta" diye hitap ediyor adam. O kelimeyi duyunca kapattım yayını. Kimse bağırsın demiyor ama bu şekilde hak savunulmaz!

fbliler bunu unutmayın

Hükümet ile arayı iyi tutmak Galatasaray’ın haklarını savunmaktan daha önemli tabiki.

Kesinlikle katılıyorum bu dediğine Dursun bildiğin hükümete yanlıyor. Oldum olası sevmem bu adamı Erden abiye dua etsin yoksa bu adamda başkan olcak kalibre yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doğru açıklama, yanlış ülke, yanlış kitle, yanlış rakip..

Anlattığın şeyleri arkanda yansıtacaksın.. Çok mu zor.. Mali benzerini yaptı kendi çapında kongrede.

Salağa anlatır gibi vurgu yapacaksın.. Gözüne sokacaksın pozisyonları.

Ses tonunu iyi kullanacaksın.

Onların seviyesine inmeyelim mıy mıy ile bir etkisi olmaz...

Hepsi bir yana, konuştuklarını burada konuşamayacak (Ya da eline alıp okuyamayacak) tek bir taraftar yok. Başkan isen, etkisini göstereceksin yaptığın açıklamanın. İstifa ettireceksin. Gerekiyorsa tehdit edeceksin. Adamlar topuyla tüfeğiyle geliyor ar damarı falan çatlamış hepsinin.

Doğru söz bir işe yaramıyor adaletsiz bir ülkede. Gerekiyorsa algı yapacaksın, varlığını hissettireceksin MHK ya TFF ve hepsine...

Aynı düzen devam eder böyle...

Umarım takıp her maçta bir rakibe bir tffb ye koyarak devam ederde sonuca varırız..

Ya arkadaş metinde problem yok kimse küfür etsin de demiyor zaten ses tonu ve söyleyişi şekli farklı olmalıydı diyoruz.

Geri
Üst Alt