Dursun Özbek, Perşembe Günü 14:00'te beIN Sports'ta!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özbek: "44 yıllık iş hayatım var. Belli bir çizgimiz var,maceracı olmadık. Bu seviyedeki bütün birikimimi, mesaimi Galatasaray'a harcıyorum"

Özbek: "Sportif başarı için inanamayacağınız kadar emek sarf ediyoruz. Bu sene talihsizliklerimiz de oldu."

Yaya Toure ve Torres i alirlar, iki tane 34 luk yildiz :D

Serkan Reisinde dedigi gibi tatava yapma Dursjn Bey istifa et gec

Dursun Özbek: ''44 yıldır iş hayatındayım. Tüm birikimlerimiz ve mesaimi kulübe harcıyorum. Bana inanın'' (beIN SPORTS 1)

Yalanciya bak ya Serdar Aziz sakat degildi aldigimizda diyor. Ulan adam sakat oldugu icin Euro 2016'yi kacirmadi mi? Bize geldiginde de kamplara direkt katilmamisti sakat oldugu icin.

Dursun Özbek :Sportif başarı için inanamayacağınız kadar çalışıyoruz. Hakem hatalarıyla kaç puan kaybettiğimizi düşünüyorsunuz?(BeIN Sports)

Dursun Özbek: ''Stadın yanındaki spor salonu için ruhsat alacağız 1-2 gün içinde.''

Dursun Özbek: Galatasaray otelinde bir sıkıntı yok, turizm'de bir sıkıntı var diye biraz geç davraniyoruz.
Alpay Asma

Gezerek golcu araniyormus enteresan scout boşa calisiyor zaten kapatin gitsin niye para veriyoruz bosa

Futbol Federasyonuna güveniyor musunuz?

Dursun Özbek: Evet, güveniyorum.

Dursun Özbek: "Başakşehir ile oynanan kupa maçı sonrası bir açıklama yaptım 45 gün cezayı bastılar. Ne konuşayım? Susuyorum"

1600 imza olayını sordu mu?

keşke çıkıp toplayamaz bunlar çoluk çocuk dese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt