Erden Timur: "6 ve 10 numara için hocamızın tanımı dışında oyuncu almayacağız"

Açıklamaları beğendim.
Oyuncuların saha içi ve dışı özelliklerini tam analiz edip transfer etmeleri çok pozitif.
Har vurup harman savurmayacağız demesi güzel. Kişisel kibiri ve taraftarın takdiri için kulübün bütçesini alt üst etmeyecek olması hakikaten cesur bir davranış.

Ayrıca şu ana kadar yapılan transferler çok iyi görünmese de toplamda fena değil.
- Dubois’i şahsen tanımıyorum ama yabancı forumlarda hem pozitif hem de bayağı negatif görüşler mevcut. Performansı eleştiriliyor. Kalitesi tartışılıyor. Genç Gulot formayı Dubois’ten kapmış. Bu transfer Dubois’in Lyon’un eski kaptanı ve sadece 27 yaşında olmasına rağmen biraz soru işareti.
- ABardakçı’yı şu kısa süreçte bayağı beğendim. Çok yararlı olacak gibi görünüyor. Son iki sezonki gol ve asist oranları bir stoper için çok çok iyi. Performansını devam ettirebilirse çok sevdiğimiz bir oyuncu olabilir.
- Midstjö için yabancı forumlarda görev adamı, çok çalışkan, ayağı düzgün ayrıca iyi oyun kurar deniyor. Gayet güzel. Taraftarı şaşırtacak bir transfer olabilir. Bu kadar negatif olunmasını anlamıyorum. Büyük isimli oyuncuların adı çıktı diye Midstjö çöp demek değil. Taraftarların takdir ettiği bir oyuncu.
-Seferoviç için forumlara baktığımda sanki Hakan Şükür tanımlaması yapılıyor gibi hissettim. Görev adamı, takımı için oynar, pres yapar, çok gol atabilir ama aynı zamanda sezonda 4/5 saç baş yolduran gol kaçırır diyorlar. Sırf bu tanımlamadan yola çıkarsak , Okan Buruk’un kafasında olan takım oyununa uyduğunu ve sakatlık yaşamazsa çok yararlı olacağını ve defansın önde başlamasında etkili olacağını düşünüyorum.
-Oliveira’yı tanımıyorum. Forumlarda karışık görüşler var. Bazıları kaliteli ve yararlı diyor bazıları kısa süreçte çok iyi performans gösterdi ama uzun süreçte pek iyi değildi diyor. Verilen rakamları düşününce en riskli transferimiz gibi duruyor. Umarım çok başarılı olur. Çok da kritik bir bölgede oynayacak. İyi performans göstermesi çok önemli.
- Kazımcan hakkında hiç bir fikrim yok.

Şu ana kadarki transferler bu lig için fena değil.

Benim için asıl önemli olan takımdaki oyuncuların özelliklerine bakarsak golcü, dikine gidip çalım atabilen, diğer oyunculara alan yaratabilen bir 10 numara ile hızlı, adam geçebilen, golcü, kendi pozisyonunu yaratabilen kaliteli bir kanat transferlerinin gerçekleşmesi.

Bu iki transfer ile takım Avrupa’da olmayacağımız bu kalitesiz ligde şampiyonlukta favori olur. (Bence)

Çok fazla eleştiriye şu an için gerek yok. Görevi çok geç devraldılar. Transferlerin kısa süreçte gerçekleşmemesi anlayışla karşılanmalı.

Biz iyi yoldayız. 2 ya da 3 tane yine böyle doğru transferle şampiyon oluruz. Şampiyonluk Erdem Timur'a bağlı.

Antuya gidip biraz eğleneyim ben 9 tane rotasyon transferi yaptı godikler

Yaşanan gecikmeyi mazur göstermek için yapılmış, bom boş açıklamalar.

Tarihin en kötü sezonlarından birini yaşadıktan sonra, sezona tüm transferleri bitirip eksiksiz başlamamız lazımdı.

En önce 6 numara alınmalıydı para kalırsa diğer pozisyonlara sırayla oyuncu alınmalıydı. Geçen sene bu takımda adam gibi 6 olsaydı belki bu gün cicaldu assist kıralı muhammed gol kıralı olacaktı.

doğru kurgu ile zajc ve crspo modric kross olurken,seri lemina zonzi yanlış kurguyla barış ayhan m.sarpa dönüyo

İnş doğru isimdir ben değildir demiyorum ama umarım etraflıca düşünmüşüzdür bu adamı alırken

Söylediğin gibi isimlerden bağımsız olarak kurgu önemli. Yani alınabilecek çok isim var o bölgeye ama bence hoca net bir 6 numara istemiyor hem topsuz oyuna hem toplu oyuna katkı sağlayacak bir oyuncu istiyordu. O oyuncunun da Midtjso olabileceğine kanaat getirdi. Takıma katkı sağlayacağını bekleyip göreceğiz.

Son günlerde gördüğüm kadarıyla bu söz haybeye söylenmiş değil. Okan Buruk bir oyun felsefesine sahip ve oynatmak istediği sisteme göre topçu istiyor.

Geri
Üst Alt