evlenmenin çok zorlaşması

Günümüzde evlilik işi hakkaten zor hem maddi açıdan hem duygusal açıdan hem de sosyal açıdan. Buna cesaret edip üstüne mutlu bir aile kurabilen insanlar büyük iş yapmıştır burda evlenen maldır vs laflarına takılmayın.

@Can Erden

Hic evlenmeye yakin oldun mu can agabey
Yok, hic bir iliskimde "hayatimi beraber gecirecegim kadin" dedirttiren olmadi ama. 2 tanesi daha 1 ayda muhabbetini yapti, aninda uzaklastim.

Yas gectikce de cevremde hic olumlu ornek /yasanmislik gormedim. 1 tane evliligindne memnun arkadasim var(iki aileninde tuzu kuru, rahatlar baya ve bu kadar tencere kapak cuk uyumlu olan gormedim- universite ilk yilindan beri beraberler) onun disindakilerin bazilari mahfoldu, kizi oldu ama karisi aldi cocugu izmire gitti falan filan.

Bunlari gorunce iyice uzaklastim mental olarak. He gun gelir biri cikar ayagimi yerden keser, o zaman dusunuruz.

Ama piyangoyu kazanmam daha olasi bence.

Turk kizlarin bu hizmet etme isine artik kolelik gorduklerine ne diyorsun doktor
gecimi kolay bir turk kizi bulmak zor
ben herkese ailesi ile birkac hafta gecirme tavsiyesinde bulunurum

bir kizin annesi ile problemleri varsa annesi de problemliyse uzak durun

İyi insan=iyi eş de olmuyor bekar arkadaşlar haberiniz olsun. Arkadaşlarımdan ailece görüştüğümüz ayrı ayrı pırıl pırıl insanlar - 3.kişilerin de etkisiyle- canavara dönüşüp yuvasının içine sıçabiliyor. Lan yalan söyleme öyle bir şey yapmamışsındır diyorsun ama yapmış. Neden diyorsun tam yarasının üzerinde tepinmiş karşı taraf.

Ulan zaman çok kötü be. Şuan sigara içiyor olsam balkona çıkardım

rus yada isvecli
ama ben olsam uzakdogulu alirdim
bazi irklarda kadinin erkege hizmet etmesi bir gorev olarak kabul edilir

filipinliler de bu sekilde ama onlarin da cok cenesi var

Melih abi, Benim hanım Çinli. Bahsettiğin gibi kültürden gelen öğretim ile günlük olarak ev ve aile düzenine müthiş emek veriyorlar.

Ben işten geliyor yoruluyorum diye evdeki bütün işlere bakıyor. Bütün renktaşlara tavsiye ederim. Malezya, Singapur, Endonezya, Çin, Japonya, Kore gibi ülkere gidebilenlere duyurulur.

Melih abi, Benim hanım Çinli. Bahsettiğin gibi kültürden gelen öğretim ile günlük olarak ev ve aile düzenine müthiş emek veriyorlar.

Ben işten geliyor yoruluyorum diye evdeki bütün işlere bakıyor. Bütün renktaşlara tavsiye ederim. Malezya, Singapur, Endonezya, Çin, Japonya, Kore gibi ülkere gidebilenlere duyurulur.
Hocam var mı bi gelin adayı çinli

Geri
Üst Alt