rus yada isvecliYabancı hanim alsak birşey degisir mi
ama ben olsam uzakdogulu alirdim
bazi irklarda kadinin erkege hizmet etmesi bir gorev olarak kabul edilir
filipinliler de bu sekilde ama onlarin da cok cenesi var
rus yada isvecliYabancı hanim alsak birşey degisir mi
cocuk olduktan sonra o is imkansiz cocuklara yazikboşan dostum
hergun abi senden allah razi olsun diye arar tesekkur ederlerDurumun iyiyse evlilik farzdır doktorum cennet yolları bu konuda kapalı sana
Turk kizlarin bu hizmet etme isine artik kolelik gorduklerine ne diyorsun doktorrus yada isvecli
Türk kızıyla evlenmek sadece bu dünyayı değil ahiretide yakarsınTurk kizlarin bu hizmet etme isine artik kolelik gorduklerine ne diyorsun doktor
Yok, hic bir iliskimde "hayatimi beraber gecirecegim kadin" dedirttiren olmadi ama. 2 tanesi daha 1 ayda muhabbetini yapti, aninda uzaklastim.
sen niye evlendin
gecimi kolay bir turk kizi bulmak zorTurk kizlarin bu hizmet etme isine artik kolelik gorduklerine ne diyorsun doktor
ne kullanıyonKarim Rus ve İngilizce öğretmeni
Esra erol programina cikacak misin?38 yaşındayım 40ta evlenmeyi düşünüyorum.
Ömür boyu bekar kalmak pek sağlıklı degil @Can Erden kararını tekrar gözden gecir derim![]()
Antibiyotikne kullanıyon
rus yada isvecli
Hocam var mı bi gelin adayı çinliMelih abi, Benim hanım Çinli. Bahsettiğin gibi kültürden gelen öğretim ile günlük olarak ev ve aile düzenine müthiş emek veriyorlar.
Ben işten geliyor yoruluyorum diye evdeki bütün işlere bakıyor. Bütün renktaşlara tavsiye ederim. Malezya, Singapur, Endonezya, Çin, Japonya, Kore gibi ülkere gidebilenlere duyurulur.