evli renktaşların forumda yaşadığı sıkıntılar

İbrahim renktaşım kurtul bu sığ düşüncelerinden.
Hayat kısa karılara bakmak istiyorsan bak.
Eşin de görünce uydur bir yalan.
Trip atıyorsa onun telefonunu eline al Instadan keşfete gir bir erkek fotosu görsen bile tribin on katını at çarp kapıyı sabahlara kadar gez.

Sen de hiç işini bilmiyorsun!

FbFI-EzXkAAhYzA

Konu dışı olacak ama ; psikolojik bir çalışma mevcut ; bir kadının poposu, ayakları ve bacaklarından etkilenenlerin esasında gay olabilme potansiyelinin çok yüksek olması ile ilgili.

Bu kadar ortalama güzellikteki kadınların sadece koca bir çirkin popo ve kalın bacaklarının dikkat çekildiği fotoğraların bu kadar like alabilmesinin sebeplerinden biri muhtemelen bu olabilir. :asd: Ya ben aseksüel oldum iyice ya da bu güzel diye paylaştığınız koca şeyli, makyajla başka bir şeye dönüşmüş şeyler cidden çirkin. Bilemedim.

Hanım yanımdayken zaten neden foruma gireyim? Genelde girmem zaten eşimle sohbet, muhabbet ederim.

Ha diyelim ki girdim. 1-2 defa da yaşadım zaten. Doruk’un paylaştığı bir hatun fotosu görmüştü. “Bu ne ya böyle, Galatasaray/Futbol forumu değil mi burası?” dedi. Ben de “evet futbol forumu ama 1-2 hırbo sçama sapan bir şey paylaştı diye takımı takip mi etmeyeyim? Zaten adminler böyle uygunsuz şeyler paylaşanları forumdan atıyor” demiştim.

Bu vesileyle g*tü kurtarmak için Doruk kardeşime “hırbo” dediğim için kendisinden af diliyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evli olmayanlar nasıl da belli ediyor kendini. Bekara konuşmak ne kolay. Hayat size güzel.

Geri
Üst Alt