- 12 Ocak 2013
- 50.757
- 60.093
- 4.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boşandım ben kanka şimdi üvey annem ve üvey babamla kalıyorum.@Doruk Ata TANRIVERDİ ‘nin forumdaki minik gavatlıkları eşiyle arasında problem olmuştu diye hatırlıyorum. Kendisi bizi detaylarıyla boğacaktır
Piknikte vakit geçirsen boşanmak zorunda kalmazdinBoşandım ben kanka şimdi üvey annem ve üvey babamla kalıyorum.
Evli olmayıp dilediğince kaçak et kesmek ile ilgili fikirlerin?
Erkeklerin yüz karasıBen hanımdan izin alıp giriyorum
Sıkıntı yok
Siz sadece kaldirmak amacli mi foruma giriyorsunuz ustad?Ne yani evli erkeğin ki kalkamaz mı?
Estağfurullah sadece durum tespiti.Siz sadece kaldirmak amacli mi foruma giriyorsunuz ustad?
Ya ben aseksüel oldum iyice ya da bu güzel diye paylaştığınız koca şeyli, makyajla başka bir şeye dönüşmüş şeyler cidden çirkin. Bilemedim.müthiş rahatlıkEvli olmayıp dilediğince kaçak et kesmek ile ilgili fikirlerin?
gör dayı yıllarca kime arka çıktı yeğenin!! ilk fırsatta kılıbıklık akar oldu paçalardanPsiko, bizden başka erkek tanıdığın var mı?
Konuya yazılmasını istemiyorsan çıplak kadın fotosu at, bütün evliler olarak çil yavrusu gibi dağılalım.
atayım mı?Konuya yazılmasını istemiyorsan çıplak kadın fotosu at, bütün evliler olarak çil yavrusu gibi dağılalım.
en güzel karılar konusuna bak evliler bekarlardan çoktur. Sonra rereröröEvli olmayanlar nasıl da belli ediyor kendini. Bekara konuşmak ne kolay. Hayat size güzel.