Fatih Hoca'dan Galatasaraylıları Duygulandıran Paylaşım

Emeklerin için yaşattıkların için teşekkürler hocam.Efsane bir veda yaşatabilirdin.Evlatçı kokuşmuş zihniyetle başarı gelmeyeceğini bilmeliydin.Eğer 96-2000 arasındaki liyakata önem veren yapıda olsaydın daha ne başarılar kazanırdık.

Bakın arkadaşlar.

Beni az çok tanıyan biat kültüründen nefret ettiğimi bilir. Kimsenin de hayranı olmadım hayatım boyunca. Benim için efsanelik büyük mertebedir ve tek efsane vardır o da Metin Oktaydır.

Galatasaray bir spor kulübüdür sizlerse taraftarısınız. Herkesi eleştirmek hakkına sahipsiniz, kimseyi de sevmek zorunda değilsiniz lakin yapmayın yahu, saygı duymak, susmak bu kadar zor olmamalı. Fatih Terim gitti, gitmez dediniz, 3 milyon euro alıyor yalanlarını söylediniz, parayı bırakıp gitmez dediniz, istese sözleşmesindeki tüm hakkı alabilecekken 60 milyon lirayı bıraktı gitti, evet Galatasaray sayesinde çok para kazandı ama 60 milyon hemen hepinizin hayatında kazanamayacağı parayken bunu bırakıp gitti, tamam utanmadınız 3 m euro yalanlarını söylerken ama artık susmayı ve biraz olsun saygı duymayı bilin.

Şovmen yazdığınız adam 50 senesini Galatasaray'a vermiş, bir daha yaşanmayacak başarıları yaşatmış. Bakın ben Terim'e hep nötrdüm 2013te gitti neler söyledim, sinirli tavırlarını sevmem, YD ile gördüm kafamda sildim, sonra geri döndü 2 kere şampiyon oldu hemen her gün eleştirdim. Sonra Koç bel altı vurmaya çalışınca destekçisi oldum, ben Galatasaray'n hiçbir değerini zengin bir iş adamının ego tatmin aracı olarak kullanmasına çanak tutmam, Terim'i de desteklediysem hatalarıyla destekledim, son olarak da bu sene hakkıdır, sene sonuna kadar gerekirse kalır ama başarısız olursa gider dedim ve yarı dönemde ayrıldı; bu hikaye bitti. Şimdi de bırakın Galatasaray'ın bir değeri olarak kalsın, sevmiyor olabilirsiniz ama saygı duyun, susun yahu, mevzu Terimse konuşmayın eğer kötü konuşacaksanız, herkes her aklına geleni söylemek hakkına sahip değil; burada da bu şekilde şovmen gibi laflara devam edene tepkimin çok daha sert olacağını belirteyim.

İstediğiniz oldu, hoca gitti, başka hoca geldi, Terim var diye başarısız olalım istiyordunuz şimdi dilediğiniz kadar destekleyebilirsiniz, açıkçası ayrılmasıyla üzerimden yük kalktı aylardır Terim sonrası her şeyin düzeleceği algısıyla yapılan karalamalarda sıkılmıştım ziyade bir çoğunuz eleştiri yapmadınız karaladınız, iftira attınız, hakaretler ettiniz, tamam bitti gitti artık.

Son bir veda etmek istemiş, bir paylaşım yapmış nasıl bir düşmanlık sizinki de bunu şovla bağdaştırıyorsunuz, derdi şov alan bunun 10 kat fazlasını yapardı emin olun. Ülke insanı bile başkalaştırılmışken hepiniz Galatasaraylıyken bu ayrıştırılmaya, düşmanlığa artık izin vermeyin, sizin paydanız Galatasaray ve birbirinizin düşmanı değilsiniz, daha ılımlı olmak da size bir şey kaybettirmez. Biraz saygı, fazlasına gerek yok.

Birazdan konu açılacak.

Yıllar geçiyor işte.. Her güzel seyin bir sonu var.. Bizler şanslı nesiliz ki senin dönemine denk geldik imparator..

Yaşattığın hersey icin teşekkürler imparator.

Bugün bu ülkenin en büyük kulübü isek bu senin sayendedir.

Yaptığın her şey için çok minettarız İMPARATOR.
Seni özleyeceğiz, umarım senin için GALATASARAY için en iyisi olur her zaman.

Hoca eger bu twitle gercekten gidecekse helal olsun ama ben sanmıyorum. Burak acık acık hoca varken baskasıyla görüsüp hocanın kabul etmeyecegini bile bile yarcımcı olarak getirmek istemistir. Burak bi nevi hocayı kullanarak galatasarayın başına gecti. Burak galatasarayın asla baskanı olamayacak düzeyde bi adam normalde hocada tabi bunu biliyor. Hoca kendini kullanılmıs olarak hissetmistir hocayı bilen bilir öfkesi fenadır burakta her ne kadar hocayla iyi ayrıldık desede kimse buna ihtimal vermiyor. Önümüzde iki ihtimal var ya fatih hoca buraktan intikam almak icin baskan adayı olacaktır. Ya da stefan hocanın yerine gecip milli takımı tercih edecektir. Kimse bana hoca birileriyle düsman o yüzden milli takıma gitmez demesin gs nefreti herkesi ortak paydada birlestirecektir. Benim görüşüm hocanın artık futboldan elini ayagını cekmesi kendisine bu yakısır ama buragın yaptıgıda kolay sindirilebilecek bisey degil.
Sonuc olarak yine kaos dönemi basladı taraftar terimciler ve galatasarayın sadece basarılı olması icin cabalayan taraftar olarak ikiye bölündü.
Galatasarayın basarısını isteyen taraftarında buragı sevmedigi ortada. Torrentin allah yardımcısı olsun

Galatasaray'da her zaman gelmis gecmis en iyileri arasinda yer alacak. Bundan suphe yok. Kendisi icin gercekten uzuldum herseyin sonu gelecek elbet lakin bu sonu kendi kendine hazirladi maalesef. Keske sezon basi yapilan elestirileri ciddiye alsaydi ve su teknik ekibe daha donanimli insanlarla yola devam etseydi, bilerek ceza almasaydi ve takimi yalniz birakmasaydi. Takima daha iyi ve elzem olan orta saha oyunculari aldirsaydi. Mac sonu surekli ocak ayini isaret edip transfer istiyorum demeseydi.

Sezonu tamamlayip oyle birakmasini istemistim ama son haftalarda artik takim o kadar caresiz ve kotu bir hal aldi ki artik bu hikayenin erken bitmesi gerekiyordu.

Cok tesekkur ederim Fatih hoca, sana bundan sonraki hayatinda huzur ve mutluluk dilerim.

Kulübün en büyük efsanesine vedası ancak bu kadar kötü olabilirdi. Dünyanın en vefasız kulübüyüz cidden

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kulub olarak en buyuk kulub biziz ama 4 buyukler icinde en kotu ve en vefasiz taraftar da biziz.Ozellikle Vizyon Tayfa omrumuzu yeni.Ben Torrentinde basarili olmasini istiyorun ama adami 2 veya 3 mactan sonra yiyecek Tayfada bu vizyon tayfa olacak hic biseyi begenmezler herseyi kendilerinin bildigini iddia ederler.Adam gitmis arkasindan salakça konusmaya devam ediyorlar.

Sovmen yine sovlarin pesinde.

Cok mu zor mesela soyle mesaj paylasmak?

Sevgili Galatasaraylilar,

Isimler onemli degil, isimler gelir gecer onemli olan Armaya olan sevgi, Domenic Torrent'e gonulden basarilar diliyorum, ve cok basarili olmasina istiyorum. Hersey Galatasaray icin.

ama yok yine magdur olacak, sovun pesinde kosacak.

Bye bye eleman gorusmemek uzere
Bu cocuga kufur etme hakki verin bana omur boyu azimdan kufur cikmayacak soz

94dogumluyum
hayatim boyunca 13 sampiyonluk, 8 türk. kupasi, 8 süper kupa 1 uefa, 1 uefa sk gördüm

8 sampiyonlugu, 3 türk. Kupasi, 4 türk. Sk ve uefa kupasini Terim sayesinde..

keske sonumuz böyle degilde, sartlar ne olursa olsun Son ic saha macinda full arenada günesli günde bu kupalari serip önünde fotograf cekmenle olsaydi.
arkada bütün dönemlerindeki kaptanlar + önemli oyuncular ve lights out..

Hersey icin tesekkürler IMPARATOR. 2 senedir az laf etmedim sövmedim, ama bu diger 10 sezonunu tabi yoketmez. Öyle son felan da deme. Nasip olursa Baskanlikta yeniden görürüz. Veya ne bilim last dance bi sene o hayal icin..

Bakın arkadaşlar.

Beni az çok tanıyan biat kültüründen nefret ettiğimi bilir. Kimsenin de hayranı olmadım hayatım boyunca. Benim için efsanelik büyük mertebedir ve tek efsane vardır o da Metin Oktaydır.

Galatasaray bir spor kulübüdür sizlerse taraftarısınız. Herkesi eleştirmek hakkına sahipsiniz, kimseyi de sevmek zorunda değilsiniz lakin yapmayın yahu, saygı duymak, susmak bu kadar zor olmamalı. Fatih Terim gitti, gitmez dediniz, 3 milyon euro alıyor yalanlarını söylediniz, parayı bırakıp gitmez dediniz, istese sözleşmesindeki tüm hakkı alabilecekken 60 milyon lirayı bıraktı gitti, evet Galatasaray sayesinde çok para kazandı ama 60 milyon hemen hepinizin hayatında kazanamayacağı parayken bunu bırakıp gitti, tamam utanmadınız 3 m euro yalanlarını söylerken ama artık susmayı ve biraz olsun saygı duymayı bilin.

Şovmen yazdığınız adam 50 senesini Galatasaray'a vermiş, bir daha yaşanmayacak başarıları yaşatmış. Bakın ben Terim'e hep nötrdüm 2013te gitti neler söyledim, sinirli tavırlarını sevmem, YD ile gördüm kafamda sildim, sonra geri döndü 2 kere şampiyon oldu hemen her gün eleştirdim. Sonra Koç bel altı vurmaya çalışınca destekçisi oldum, ben Galatasaray'n hiçbir değerini zengin bir iş adamının ego tatmin aracı olarak kullanmasına çanak tutmam, Terim'i de desteklediysem hatalarıyla destekledim, son olarak da bu sene hakkıdır, sene sonuna kadar gerekirse kalır ama başarısız olursa gider dedim ve yarı dönemde ayrıldı; bu hikaye bitti. Şimdi de bırakın Galatasaray'ın bir değeri olarak kalsın, sevmiyor olabilirsiniz ama saygı duyun, susun yahu, mevzu Terimse konuşmayın eğer kötü konuşacaksanız, herkes her aklına geleni söylemek hakkına sahip değil; burada da bu şekilde şovmen gibi laflara devam edene tepkimin çok daha sert olacağını belirteyim.

İstediğiniz oldu, hoca gitti, başka hoca geldi, Terim var diye başarısız olalım istiyordunuz şimdi dilediğiniz kadar destekleyebilirsiniz, açıkçası ayrılmasıyla üzerimden yük kalktı aylardır Terim sonrası her şeyin düzeleceği algısıyla yapılan karalamalarda sıkılmıştım ziyade bir çoğunuz eleştiri yapmadınız karaladınız, iftira attınız, hakaretler ettiniz, tamam bitti gitti artık.

Son bir veda etmek istemiş, bir paylaşım yapmış nasıl bir düşmanlık sizinki de bunu şovla bağdaştırıyorsunuz, derdi şov alan bunun 10 kat fazlasını yapardı emin olun. Ülke insanı bile başkalaştırılmışken hepiniz Galatasaraylıyken bu ayrıştırılmaya, düşmanlığa artık izin vermeyin, sizin paydanız Galatasaray ve birbirinizin düşmanı değilsiniz, daha ılımlı olmak da size bir şey kaybettirmez. Biraz saygı, fazlasına gerek yok.

Birazdan konu açılacak.

Tesekkurler Keramettin. Birkac gundur kendimi zor tutuyorum yazilanlari okudukca. Anlamda veremiyorum gozu donmuscesine saldiranlara. Bu vesileyle bir forum uyesi olarak belirtmek isterim. Bu klubun onemli isimlerinden ve degerlerinden biridir Terim. Sevmek zorunda degilsiniz. Bu herkes icin gecerli sonuna kadar saygi duyuyorum ancak hakaret etmek asagilamak, alayci seyler yazmak saygisizliga giriyor. Degerli forum yonetimi lutfen bu tip paylasimlara da hosgorulu olmayin, nacizane ricamdir. Hersey tadinda olmali. Saygili ve sag duyulu olunmasi gereken bir donemden geciyoruz.

İyisiyle kötüsüyle Gs kariyerini bitirmiştir terim. Ben yakın bir sürede yönetim kanadında da yer alacağını sanmıyorum. Büyük kulüplerin efsanelerin vedalarıni gördükten sonra terim e bu şekilde bir son yakışmadı. Öyle yada böyle sene sonuna kadar şans verilmesi gerekiyordu. Madem bir yapılanmaya girdiniz madem yeni bir sayfa açtınız buna her türlü kredisi olan terim ile yapmak en mantıklı olaniydi. Ben nuwk elmas in yönetici arkadaşlarının baskısına dayanamayıp böyle bir karar aldığını düşünüyorum. Yardımcı konusu kayışı koparmista olabilir. Yazık oldu. hem ardından gelen hocaya haksızlık bu, hem terim e yakışmayan bir son, hem elmas yönetiminin ipleri artık kendisinde değil. Herkes terim gitti her şey çok güzel olacak sanıyor ama o işler öyle ilerlemiyor. İnşallah yanılırım. Eskisi gibi güçlü ilerleyemeyecek bir elmas yönetimi var artık. Rezan ve Köksal ünlü istifalarıdan sonra başladı aslında bu yıkım... Sonuç itibariyle umarım kaybeden Galatasaray olmaz.

GSCimbom Mobile App

Geri
Üst Alt