Bakın arkadaşlar.
Beni az çok tanıyan biat kültüründen nefret ettiğimi bilir. Kimsenin de hayranı olmadım hayatım boyunca. Benim için efsanelik büyük mertebedir ve tek efsane vardır o da Metin Oktaydır.
Galatasaray bir spor kulübüdür sizlerse taraftarısınız. Herkesi eleştirmek hakkına sahipsiniz, kimseyi de sevmek zorunda değilsiniz lakin yapmayın yahu, saygı duymak, susmak bu kadar zor olmamalı. Fatih Terim gitti, gitmez dediniz, 3 milyon euro alıyor yalanlarını söylediniz, parayı bırakıp gitmez dediniz, istese sözleşmesindeki tüm hakkı alabilecekken 60 milyon lirayı bıraktı gitti, evet Galatasaray sayesinde çok para kazandı ama 60 milyon hemen hepinizin hayatında kazanamayacağı parayken bunu bırakıp gitti, tamam utanmadınız 3 m euro yalanlarını söylerken ama artık susmayı ve biraz olsun saygı duymayı bilin.
Şovmen yazdığınız adam 50 senesini Galatasaray'a vermiş, bir daha yaşanmayacak başarıları yaşatmış. Bakın ben Terim'e hep nötrdüm 2013te gitti neler söyledim, sinirli tavırlarını sevmem, YD ile gördüm kafamda sildim, sonra geri döndü 2 kere şampiyon oldu hemen her gün eleştirdim. Sonra Koç bel altı vurmaya çalışınca destekçisi oldum, ben Galatasaray'n hiçbir değerini zengin bir iş adamının ego tatmin aracı olarak kullanmasına çanak tutmam, Terim'i de desteklediysem hatalarıyla destekledim, son olarak da bu sene hakkıdır, sene sonuna kadar gerekirse kalır ama başarısız olursa gider dedim ve yarı dönemde ayrıldı; bu hikaye bitti. Şimdi de bırakın Galatasaray'ın bir değeri olarak kalsın, sevmiyor olabilirsiniz ama saygı duyun, susun yahu, mevzu Terimse konuşmayın eğer kötü konuşacaksanız, herkes her aklına geleni söylemek hakkına sahip değil; burada da bu şekilde şovmen gibi laflara devam edene tepkimin çok daha sert olacağını belirteyim.
İstediğiniz oldu, hoca gitti, başka hoca geldi, Terim var diye başarısız olalım istiyordunuz şimdi dilediğiniz kadar destekleyebilirsiniz, açıkçası ayrılmasıyla üzerimden yük kalktı aylardır Terim sonrası her şeyin düzeleceği algısıyla yapılan karalamalarda sıkılmıştım ziyade bir çoğunuz eleştiri yapmadınız karaladınız, iftira attınız, hakaretler ettiniz, tamam bitti gitti artık.
Son bir veda etmek istemiş, bir paylaşım yapmış nasıl bir düşmanlık sizinki de bunu şovla bağdaştırıyorsunuz, derdi şov alan bunun 10 kat fazlasını yapardı emin olun. Ülke insanı bile başkalaştırılmışken hepiniz Galatasaraylıyken bu ayrıştırılmaya, düşmanlığa artık izin vermeyin, sizin paydanız Galatasaray ve birbirinizin düşmanı değilsiniz, daha ılımlı olmak da size bir şey kaybettirmez. Biraz saygı, fazlasına gerek yok.
Birazdan konu açılacak.