Fatih Terim: "Avrupa'yı kaybettikten sonra içeride bir şekilde oynarız biz"

fatih termin aciklasin, babel ve feghuliyi neden daha önce cikartmadi. bu macin telafisi yok, neden bu macta inat ediyorsun. adamlar formda degil bunu kabul et.

taylanin fener macinda orta sahayi tek basina kaldiramadini cümlealem gördü, sirf hoca görmedi. neden etoboyu yanina koymadi?

bunlari herkes görüyor ve söylüyor ama hoca hep kendi bildiginde.

Etobo oynamaliydi sağ ayaklı linnes solda olmuyor fener maçında gördük bunu ders almadık linnes basit maçlarda idare eder orayı ama biz Galatasarayiz idare eder ile kadro kurulmamali Süleyman lus vardı sözde ne oldu .Hoca yenilgiye bahane buluyor sekidika ozornafor kerem Oğulcan bunlar ne zaman oynayacak 25 yaşındaki Taylan genç senin gözünde ancak çaresiz kalınca oynatiyorsun. Babel yerine kerem oynasa ne fark ederdi yada Oğulcan ne yaptı Babel yada feguli.Belhandayi saymıyorum o saplantı olmuş hocada .yollamayacak belhandayi alsin turşusunu kursun

Ya Galatasaray'ın Avrupa maçlarını oynama kültürünü resmen yok ettiler. Yıllardır doğru düzgün galibiyetimiz yok , içeride bir şekilde oynamak ben ve benim gibi düşünenlerin umrunda değil hocam , Galatasaray'ın Avrupa maçının olmadığı sezon benim için boş sezondur. Kura çekimi bile gözümde elsikkonun (FB derbisi) on katı heyecanlı. Bu kepaze yönetimi sevdik ama sırf Dursun sonrası geldiler diye. Bunların almadığı forvet yüzünden gruplardan çıkamadık , bunlar yüzünden 13lük Diagne ve Zurnacao kazıkları mabadımıza girdi. Topçu satamıyorlar çözüm bulamıyorlar. Liyakatsizlik yeterince maruz kaldığımız bir durum zaten bari kulüp kurtulsun çabucak. Rezil ediyorlar bizi. Bir bok oynamayan takıma pozisyon dahi bulamadan elendik ya.

Ya Galatasaray'ın Avrupa maçlarını oynama kültürünü resmen yok ettiler. Yıllardır doğru düzgün galibiyetimiz yok , içeride bir şekilde oynamak ben ve benim gibi düşünenlerin umrunda değil hocam , Galatasaray'ın Avrupa maçının olmadığı sezon benim için boş sezondur. Kura çekimi bile gözümde elsikkonun (FB derbisi) on katı heyecanlı. Bu kepaze yönetimi sevdik ama sırf Dursun sonrası geldiler diye. Bunların almadığı forvet yüzünden gruplardan çıkamadık , bunlar yüzünden 13lük Diagne ve Zurnacao kazıkları mabadımıza girdi. Topçu satamıyorlar çözüm bulamıyorlar. Liyakatsizlik yeterince maruz kaldığımız bir durum zaten bari kulüp kurtulsun çabucak. Rezil ediyorlar bizi. Bir bok oynamayan takıma pozisyon dahi bulamadan elendik ya.
Bunu yeni nesile anlatmak zor, Super Lig basarisi daha kiymetli hale geldi diyenler var. Avrupa da sifir cektikten sonra bana ne lig sampiyonlugundan.

yönetime Adam satmayı beceremiyorlar demiş renktas

daha ne desin

vursun dövsün mü

Ya nebiliyim , hocaya ihanet ediyorlar gibi istedigi adamlari almiyorlar baska hoca olsaydi dayanamazdi yonetime.
Sanki yonetim Fatih Hoca halleder nasil olsa deyip transferler yapmiyor, sonrada butun yuku ona yukluyorlar.

istedigim oyuncular alinmiyor boyle basarili olamayiz desin, topu yonetime atsin.

Ya nebiliyim , hocaya ihanet ediyorlar gibi istedigi adamlari almiyorlar baska hoca olsaydi dayanamazdi yonetime.
Sanki yonetim Fatih Hoca halleder nasil olsa deyip transferler yapmiyor, sonrada butun yuku ona yukluyorlar.

istedigim oyuncular alinmiyor boyle basarili olamayiz desin, topu yonetime atsin.

iste hoca baska hoca degil ki, baskiya alisik.

normal sartlarda yonetime sallamasi gerekiyor ama yonetimi degistirecek gucu yok, yani gunde 24 saat sallayarak bir yere varilamaz bence

Hoca yönetime sallayamaz.Diagne’yi aldırdın ama yarım sezon sonra kiralık gönderdin.Babel’i aldırdın sonra göndermek istedin.Üstüne iki yıl top oynamayan Arda’yı aldırdın dediğini yaptık deseler verecek cevabı alamaz.Yönetimde kimse bunu hocaya söyleyemez.Bu başlı başına saçmalık.

yönetime Adam satmayı beceremiyorlar demiş renktas

daha ne desin

vursun dövsün mü
Ya bırakın allahınızı severseniz hoca haric herkez suclu sen rangers a tek bi şut bile cekemiyosun karşındaki takımda 1 tane bizde oynasa keşke dicemiz bi oyuncu yok ve bu takıma eleniyosun ne oynadıgın belli degil bi oyun planın yok hala bahane üretiyosun böyle pasif yönetimlerle çalışmak isteyen de kendisi her şey bundan sorulcak sonrada topu başka yerlere at yok uzak yer cıktı yok bilmem ne sen karşında kanatta deniz türücü oynatan takıma bi cözüm bulamadın kıcı boklu erol bile senin b planın olmadıgını biliyo marcao yu kitledi pasla cıkmasın diye kaldın öyle orası bahane üretme yeri degil cözüm üretsin

Ya bırakın allahınızı severseniz hoca haric herkez suclu sen rangers a tek bi şut bile cekemiyosun karşındaki takımda 1 tane bizde oynasa keşke dicemiz bi oyuncu yok ve bu takıma eleniyosun ne oynadıgın belli degil bi oyun planın yok hala bahane üretiyosun böyle pasif yönetimlerle çalışmak isteyen de kendisi her şey bundan sorulcak sonrada topu başka yerlere at yok uzak yer cıktı yok bilmem ne sen karşında kanatta deniz türücü oynatan takıma bi cözüm bulamadın kıcı boklu erol bile senin b planın olmadıgını biliyo marcao yu kitledi pasla cıkmasın diye kaldın öyle orası bahane üretme yeri degil cözüm üretsin

Hoca da suçlu tabi, ama malum yonetimin beceriksizligi yuzunden dogru duzgun kadro kurulamadi. Burada olumune yalanan Okani yendiginde Imparator, fbye puan kaybedince de kestane oluyor.

Yonetimi de degistiremedigine gore ceken o ve biz oluyoruz

Hocam valla dalga geçiyorsun artık
Teknik taktik acıdan herkes hazırmış ama saha icin de bazıları olmamış yapamamış
Yine suçu topçulara atmışsın
Hiç sende ve ekibinde hata yok bu cağ dışı futbolumuzda
Bizde biliyoruz Belhanda Feghouli Babel gibi aşamaların sahada hiç bir işe yaramadığını ama bu adamları ısrarla yillardir oynatan sensin yeri geldi satilmalarinin onune engel olan yine sensin
Kötü olduğunu bile bile bu adamlara ödül gibi banko ilk 11 verip sonra olmadı sahada beklediğimi yapamadılar demek masaldan öte değildir hoca

Hoca da suçlu tabi, ama malum yonetimin beceriksizligi yuzunden dogru duzgun kadro kurulamadi. Burada olumune yalanan Okani yendiginde Imparator, fbye puan kaybedince de kestane oluyor.

Yonetimi de degistiremedigine gore ceken o ve biz oluyoruz

ben mustafa'ya katiliyorum.

rangersi yenmek icin elindeki karo yeterli. hoca dört haftadir arda, feghuli ve falcao ile cikiyor sahaya. bunlarin ücü de yavas. orta sahan cok güclü olursa bunlarla oynayabilirsin. ama bunlarla kontratak futbolu denersen, zor posisyon bulursun.

bence hoca daha hala anlamadi takimin oynadigi futbolun cag disi oldugunu?!

ben mustafa'ya katiliyorum.

rangersi yenmek icin elindeki karo yeterli. hoca dört haftadir arda, feghuli ve falcao ile cikiyor sahaya. bunlarin ücü de yavas. orta sahan cok güclü olursa bunlarla oynayabilirsin. ama bunlarla kontratak futbolu denersen, zor posisyon bulursun.

bence hoca daha hala anlamadi takimin oynadigi futbolun cag disi oldugunu?!

Tmm

bir günde kral olmadık
bir günde tahttan inmeyiz
imparator fatih terim
ölene kadar seninleyiz

Geri
Üst Alt