Fatih Terim: "Biz TFF'ye göğüs germişken onlara teşekkür edenlerle uğraştık"

7 milyon falcato ben mi aldirdim aga ya da 3 milyon alan babili

böyle daha tonca adam var

dünyaki tek forvet falcatoymus gibi ona gittik 7 milyon verdik senelik

allah korusun irfan ve boprnzayi da sokacaklardi bize ucuz yirttik

ucuz ama kaliteli oyuncular isteseydin paso

simdi niye banka mevzusuna giriyorsun?

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Hoca Falcao' yu istemedi.

Falcao' yu abdürrahim aldı !!!

Adam %100 haklı.

Hem TFF’deki it sürüsü ile, hem hakemlerle, hem maddi sıkıntılarla hem de teknik direktörlükle Terim mi ugrasacak???

Cengiz bence bircok konuda cok basarili idi, ancak iki problemi var:

1. Sinsilik ve şark kurnazligi. Hem lafi geciriyor hem ben oyle demek istemedim!

2. Hukumeti kizdirmayacagim diye kacak oynuyor.

Simdi yeni yonetim ne yapip edip adam gibi bir kaynak yaratmali. Hocanin ve scout ekibinin gecmis hatalarini da goz onunde tutarak %70-80 tutacak transferleri yapmali. 5 senedir iki tane adam gibi bek bulamadik! Marcao’nun yanina 1 tane tecrubeli stoper alamadik! Orta sahada SERİ’yi bile tutamadik. Yerine adam alamadik! Cogu oyuncumuz atsan atilmaz satsan satilmaz...

Muslera

Marcao

Muhammed

Gerisi tartismali.

Fatih Terim: "Banka yetiş imdadımıza şekliyle Galatasaray bir yere gitmez. 3 senelik hiçbir kaynak bulamadan Galatasaray yönetilemez."
Burda da haklı. oyuncular alındı ama listedeki kaçıncı oyuncular alındı?
20 hafta forvet alamamış yönetim vardı. Tek suçlu yönetim değil ama tek suçlu da terim değil. Ortak bir suç var yönetimin daha fazlası var ama. En son da sivadilar hatalarını. Oyunculara şerefsiz haysiyetsiz dersen maç kazandiramazsin. Hocası tff den sceza alırken sen teşekkür edersen nereye hizmet ettiğin karışır kafa bulanır. Bunlar hep eksikti. Ama hocanin da dağıldığı gerçeği var. Hepsini kaldıracak gücü vardı motivasyonu düşürmeyi tercih etti.

Gerçekçi olun biraz

GSC Mobile App

Kardeşim yönetim hakkımızı savunamadı diye sövmüyor muyuz aylardır. Bunu Fatih Terim söyleyince neden zorunuza gidiyor?
Kardeşim herkes olan bitenin az çok farkında.İnsanların kızmasının sebebi kendi hatalarını görmezden gelip suçu hep başkalarına yıkması.Evet kulüpte yöneticisiden saha içine birçok iş düzgün gitmedi gitmiyor.Tüm bunlara rağmen beyfendi biraz konsantre olup ceza almasaydı şamp olurduk rahat.neyse o da insandır hata yapar mazur görelim hadi.ancak asıl mesele aklı başında biri şapkasını önüne koyar 3.5 senede 2 şampiyonluğa rağmen bu takıma oyun anlamında bişey veremediğini görür ve artık affını ister.taraftar ft başta olsa bile takıma dair ümidini yitirmiş durumda bu öfke bu kızgınlık boşa değil

Bu igrenc futbola kim niye sponsor olsun? Ne umid vaadediyor ne de gelecek? Takintili bi hocanin kabiliyetsiz evlatlariyla dolu bir takima kim ne diye para versin? Marka degerleri yerlerde surunsun diye mi? Rizeden sahasinda 4 yesin diye mi? Kume dusen tskimlara yenilsin diye mi? Gol atmasi lazimken miy miy miy sahada kazik gibi dikilien tiplerin sozlesmeleri uzasin diye onbirde basladiklarini gormek icin kim para versin??

daha öncede söylemıstım bizim yönetımın icinde galatasaraylı olmayan cıddı sayıda yönetici vardı bana göre birde galatasaraylı olupta arkadan vuranlar apo gibi

Bir de transferde bu kulubun

Feghouli, babel, donk, etebo, sarrachi, linnes, sener, falcao, omer bayram, emre akbaba, Diagne gibi dunyanin parasini alip karsiligini veremeyenlerden ve yetersizoglu yetersizlerden kurtulmasi gerekiyor.

Bunlar gidince 1 adet 10 numara, 3 merkez orta saha, 2 yedek kanat, 2 bek , 2 yedek stoper, 1 striker almasi gerekiyor.

Bunlar arasinda da en az 2 duran top kullanan olmali.

Takim da asla Terime emanet edilmemeli.

Yine yazıyorum
Galarasaray kollandi diyebilir misin
Ya da bjk kollanması diyebilir misin
Öyle bir sezon yaşadık
2 hafta önce nizami gol verilmedi
Ilk bjk ve ilk gençler maçında ogulcanin iki karşı karşıya pozisyonlarını kestiler
Alanya macı yine nizami gol verilmedi
Ikinci Alanya macı Babacar i atsa vs
Ankaragücü maci
Kartlar bize kolay cıktı
Rakiplere bazen hiç çıkmadı
Olmadi yani yaz yaz bitmez
Averajla olmadı
Sağlık olsun
Dağıtmak kolay
Takım iyi oyuncular kazanmisken
Her zamankinden daha fazla destek
Galatasaraylilik bunu gerektirir

Beşiktaş daha ne kollanacak. Ne kadar kollanabilirse o kadar kollandı.

Yaş ortalamasını düşünürsek, buradaki bir çok genç arkadaşımız Galatasaray' lı olmasında Terim' in çok etkisi vardır. Oyuncu değiştirmesi, taktiği, tekniği vs tartışılabilir, sonuna kadar katılıyorum ancak Terim böyle atılamaz.

1 sene boyunca kucaktan kucağa oturttular, hakemler ince ince doğradı bir tane yönetici çıkıp diğer takımlardaki gibi çıkmadı tv karşısına.

Her şey ile kendi uğraştı, hangi teknik direktör dünya üzerinde bu şekilde çalışır.

Hala bir alman' ın gelip, bizi uçuracağını düşünen beyinlere, bu takıma Mancini' ler, Prandelli' ler, Rijkaard' lar geldi, teneke bağlayıp yolladılar.

TFF ve tahkimde bu kadar güçsüzken Terim' de gitsin, bizi kucaktan kucağa oturtsunlar isteyenlerin Galatasaray' lı olduğuna inanmıyorum.

Güçlü, sesi çıkan bir yönetim ile Terim her zaman başarılı olmuştur.

Hocayı sadece sahaya konstantre edebilecek bir yönetim gelmeli. Terim kalmalıdır.
Nokta.

GSC Mobile App

Ulan hata benim diyor işte ne desin daha
Evet hata onun evet haklarını savubamadilar. Gene de sahaya odaklanmaliydi. Konuşacam diye cezalarla sahadan uzaklaştı şampiyonluk gitti.

Gene de alternatifi yok hocanın kalması lazım. Adam gibi bir yönetimle iyi işler yapacaktir. Böyle son bulmamali kariyeri.

GSC Mobile App

Renktas.

Bu konuda haklisin, baska hoca yok , Okan yaparmi yapamasmi bilen yok.

Ama söyle birsey var artik bitmeli bu sevda, hep Fatih Terim diye kosuyoruz, SAF bile birakti M.Unitedi.
Olmadimi hep Fatih Terim, hata yapti Eyvallah kredisi vardir ama artik olmuyor bende eskisi gibi degil , bak hep Yönetimle kavgalar, kim olursa olsun!

Kendi Egosu yolunu kesiyor, Fatih Terim
degildir Galatasarayi Galatasaray yapan, Galatasaray‘dir Fatih Terimi , Fatih Terim ve Imparator yapan!

Artik yenilemeye gidilmeli diyorum ben, bilmiyorum katilirmisin.

Söyle birseyde var , herkes bize karsi !
Galatasaray‘a karsi bi algi var bu kesin

Ulan hata benim diyor işte ne desin daha
Evet hata onun evet haklarını savubamadilar. Gene de sahaya odaklanmaliydi. Konuşacam diye cezalarla sahadan uzaklaştı şampiyonluk gitti.

Gene de alternatifi yok hocanın kalması lazım. Adam gibi bir yönetimle iyi işler yapacaktir. Böyle son bulmamali kariyeri.

GSC Mobile App
He 100 tane dıj güj saydiktan sonra yarim agizla hata benim diyor. Yersen.

Geri
Üst Alt