Fatih Terim: "Biz TFF'ye göğüs germişken onlara teşekkür edenlerle uğraştık"

Hocanın formsuz olması ve bu senenin sebeplerinden biri olmasına karşın söylediği her şey doğru.

Muhalefet yapmak, eleştirmek en kolay şey.

Burada onlarca eleştiri içeren mesaja karşın sadece 1 tane çözüm önerisi var.

İlk önce Galatasaray'ın haklarını her alanda savunabilecek bir yönetim olmalı. Bizdekiler zemini eleştirdi diye sezon ortasında futbolcusunu gönderip Emre Akbaba'ya mecbur ettiler.
Okadar cok mazeretlere sigindiki artik haklida olsa degeri yok devre arasi geldi sezon sonu dedi sezon sonu geldi devre arasi dedi bu imkansizliklarda yonetim her istedigini yapti sahada futbol varmiydi yoktu onane yonetimden tff den mhk den adam gibi isine baksaydida rizeyi kayseriyi antalyayi yenseydi kusura bakmasin yonetici islerine merakliysa aday olsun yok olmaz anca konusur ceza alir ben sahadaki futbola bakarim maalesef bu takim koca sezon su son mac haric top oynamadi

Kimse transfer kadro falan demesin
Bu kadro 3-4 hafta kala rahat şampiyon olabilecek seviyede bir kadro

Yeri gelir akbaba’dan da arda’dan da verim alırsın, ömer’den de

Ama Galatasaray, oyuncu form tutacak diye 11 başlatıp 3-4 maçı verebileceğin yer değil
Kendi çalışır, hazır olursa takıma girer
Yav ben oynatayım, 1 gol asist falan yapsın da sözleşmeyi kurtarsın diyeceğin yer değil

Ayrıca dedim ya her oyuncudan verim alırsın, hatta sabredersin ama bu, bir sistemi oturtmak için olur

İyi oynadığımız maçlar da dahil bunu hiç göremedik

Her maç kazanabilmemiz için ya rakip ciddi hata yapacak, ya da bazı oyuncular ekstra şapkadan tavşanlık hareket yapacak

Bugünkü maçta bile, kanatta topu alan adamın, rastgele orta yapmak dışında ne alternatifi vardı???

Göbekten topla gelen adamın yana oynamak dışında ne alternatifi vardı???

Defans arkası uzun top ve bekin orta yapması dışında ne organizasyon vardı???

Kimse hangi pozisyonda tam olarak ne yapacağını bilmiyor takımda

Nadiren biri çalım atıp sıfıra inse dahi, ön direğe kim koşu yapacak, arka direğe kim, ortadan kim gelecek ve sıfıra inen adam topu nereye atacak
Kimse bilmiyor kimse

Ve bu kabak gibi görünüyor

Tüm sezon böyle geçti

Yanlız hocanın açıklamalarında herkesin göz ardı ettiği bazı şeyler var:

1. Neden seçime haziran ayında dedi? Halihazırda seçim süreci devam etmiyor mu?
2. Neden 5-6 başkan adayı dedi şu an dört aday harici başkan adayı olma süreci bitmedi mi?

Demek ki hoca başka bişeyler biliyor. Bırakmadı keşke bıraksaydı bizim için iyi olurdu. Anlaşılan seçim sonucunu bekleyecek.

Fatih Terim: "Şampiyon olmalıydık. Eğer bir hata var ise, en büyük hata benimdir. Haklarını helal etsinler. "
Su iki sezon icin hakkimi sana helal etmiyorum iki sezonda toplasan iki uc mac harici takima top oynatmadin neciple montero nsakala ile besiktasa basaksehire sampiyonluk verdin isini yapmadin car car konustun hakkim varsa helal degil

Yahu bu ulkede yaşananlar komik değil mi
Alti ustu futbol oyle açiklamalar yapiliyor ki gören devlet yonetiyorlar sanacak
Dış mihraklar gizli güçler fbi cia bu ne lan
Sadece terim için değil memleketin her td'si ayni hemen hemen
Klopun Pepin felan bu tarz açiklamalar yaptigini dusunsenize
Gerçi o adamlarin ulkesinde futbol sadece futbol bizdeki sorun budur belkide

Yahu bu ulkede yaşananlar komik değil mi
Alti ustu futbol oyle açiklamalar yapiliyor ki gören devlet yonetiyorlar sanacak
Dış mihraklar gizli güçler fbi cia bu ne lan
Sadece terim için değil memleketin her td'si ayni hemen hemen
Klopun Pepin felan bu tarz açiklamalar yaptigini dusunsenize
Gerçi o adamlarin ulkesinde futbol sadece futbol bizdeki sorun budur belkide
biz fakirik o yüzden

Okadar cok mazeretlere sigindiki artik haklida olsa degeri yok devre arasi geldi sezon sonu dedi sezon sonu geldi devre arasi dedi bu imkansizliklarda yonetim her istedigini yapti sahada futbol varmiydi yoktu onane yonetimden tff den mhk den adam gibi isine baksaydida rizeyi kayseriyi antalyayi yenseydi kusura bakmasin yonetici islerine merakliysa aday olsun yok olmaz anca konusur ceza alir ben sahadaki futbola bakarim maalesef bu takim koca sezon su son mac haric top oynamadi
Yönetim işini yapsaydı onların işlerini yapmak zorunda kalmazdı? Zaten hocanın yakındığı durum bu? Senin yönetimin TV'ye çıkıp TFF'ye teşekkür edeceğine, futbolcularının özel hayatlarını ortaya sereceğine Galatasaray'ın hakkını savunsaydı? Yada ne bileyim 3 sezonda Galatasaray'a transfer için kaynak bulsaydı? 3 yıldır FFP diye tutturdular. Sadece bize mi var bu FFP?

Hocayı savunmak değil amacım. Hocadan önce eleştirilmesi gerekenin yönetim olduğunu anlatmak istiyorum.

Sene içinde sonuna kadar eleştirdim ama bu konuda haklı. Mustafa Cengiz ve ekibi Galatasaray'ı içeride dışarıda perişan etmiştir. Ağızlarına bir pelesenk olmuş Financial Fair play ceza aldırmadık 3 sene böyle milleti uyuttu diye diye. Dursun gibi vasatlardan sonra Mustafa Cengiz'e denize düşen yılana sarılırmış misali sarıldık ne diyeyim.

Geri
Üst Alt